Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis Kalėdas švęs atskirai

Antradienio vakarą Vilniaus centre „Forum Palace“ rinkosi Žilvino Žvagulio sukviestos garsenybės. TV3 šou „Žvagulio klanas“ pagrindinis veikėjas sukvietė visus į specialaus šventinio vakarėlio – „Žvagulio Naujieji“ – filmavimą. Jo nepraleido ir Ž.Žvagulio sūnus Ąžuolas, kuris filmavime pasirodė su mylimąja Ineta Puzaraite.
Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis
Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kvietimą atvykti į Ž.Žvagulio vakarėlį maloniai priėmė Inga ir Arūnas Valinskai, Deivis ir Renata Norvilai, Deivydas ir Katažina Zvonkai, Birutė Dambrauskaitė, Rytis Cicinas, „Patruliai“, „Džentelmenai“, specialiai iš Baltarusijos atvyko popmuzikos divos „By City“ ir kiti balsingi, šmaikštūs, iškalbingi atlikėjai. 

Svečiai galėjo pasmaguriauti ant atviros ugnies kepamais skanėstais ir prisiminti juokingas istorijas. Keldami šampano taures už Naujuosius, jie taip pat dalinosi savo išmintingais ir smagiais patarimais, kaip kūrenti šeimos židinį ir gyventi darnoje su savo antromis pusėmis.

Vienas kito iš rankų ir filmavimo aikštelėje, ir užkulisiuose nepaleido ir Ž.Žvagulio sūnus Ąžuolas bei jo mylimoji Ineta Puzaraite. Porelė čia dalinosi paskutiniais apkabinimais ir bučiniais prieš Kalėdas – šįmet didžiąsias metų šventes pora pasitiks atskirai. 

„Šventes sutiksime atskirai. Kaip ir kasmet, aš važiuosiu pas senelius į Dzūkiją – ten kasmet susirenka visi giminaičiai. Prie Kūčių stalo šįmet sės net 17 žmonių! O Ąžuoliukas su tėčiu išvyks į Klaipėdą“, – Žmonės.lt paaiškino Ineta.

Pridūrė ir Ąžuolas: „Pirmąkart pas Inetos šeimą per Kalėdas buvau pernai, taigi kartu šventėme dar tik kartą. Man reikia dar kelissyk su savo šeima atšvęsti.“

Žmonės.lt atkreipus dėmesį į masyvų I.Puzaraitės ranką puošiantį žiedą – gal pora jau susižadėjo, Ineta nusijuokė: „Ne, žiedas tikrai nesužadėtuvių – jokio įvykio dar nepraleidote. Tai mano žiedas, kurį nešioju jau daug metų.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis

Pora tikino, kad nors didžiosios metų šventės jau labai labai arti, paskutiniai rūpesčiai vis dar neišspręsti.

„Mes turbūt tokie patys, kaip ir visi – Kūčių dieną pusdienį skirsime dovanų paieškoms... Aišku, patiems artimiausiems dovanas jau radome, bet juk visad atsiranda tokių, kuriuos prisimeni netikėtai“, – sakė I.Puzaraitė. O Ą.Žvagulis juokavo: „Jeigu ką – stosim degalinėje!“

Paklausti, ar jau paruošė dovanas vienas kitam, įsimylėjėliai linksi galvomis. „Esame vienas kito dovanėlė! Kadangi vėliau susitiksime vos ne per Naujus metus, dovanomis mainysimės ryt“, – sakė Ineta. 

Mergina taip pat tikino, kad Kalėdas nuolat pasitinka besilaikydama tradicijų: „Aišku, kad visada šeima bando paruošti tuos 12 patiekalų, bet jų stebuklingai pasidaugina... Laikomės daug tradicijų. Be abejo, iš po staltiesės traukiame šiaudus ir žiūrime, kiek kas gyvens. Anksčiau eidavome klausytis, kaip kalba gyvūnai, net aplink namą lakstydavome – močiutė sakydavo, kad kelissyk apibėgus ir pažiūrėjusi į veidrodį gali pamatyti už nugaros stovintį būsimą vyrą. Tik dabar, aišku, iš to jau išaugome.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Žilvinas, Ąžuolas ir Rytis Žvaguliai

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Žilvinas, Ąžuolas ir Rytis Žvaguliai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius