Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Budrienė: „Nesidroviu pirkti batelių „Urmo“ bazėje“

Kauno verslininkė I. Budrienė (36) žurnalui „Privatu!“ sako, kad namuose ji turi maždaug 100 porų batų. Dažniausiai avima ir širdžiai mieliausia avalynė sukrauta specialiai sukonstruotoje batų spintoje, o kita – ne tokia svarbi ir retai apsiaunama – sudėta atokiau. Inga atvira: kartais parduotuvėse jai sunku surasti patinkančių batų porą, nes jos pėdos dydis... 35!
Inga Budrienė
Inga Budrienė / T. Biliūno nuotr.

„Nesu pamišėlė, kuri dėl batų galėtų padaryti bet ką, tačiau neslėpsiu, kad aš, kaip ir visos moterys, mėgstu turėti daug avalynės. Elegantiškų batelių turiu maždaug 30 porų. Dauguma jų nebrangūs. Manau, jau geriau daugiau turėti mažai kainuojančių batelių, o ne kelias labai brangias poras.

Būdama užsienyje, stengiuosi nepraeiti pro batų parduotuves. Svetur galima rasti įdomesnių avalynės modelių, tačiau ne prastesnių batelių randu ir, pavyzdžiui, Kauno „Urmo“ bazėje. Turiu ten vieną tokią vietelę, į kurią atvežami bateliai iš naujausių kolekcijų. Kainos įkandamos, tik reikia netingėti paieškoti.

Mėgstu ir specialiai man pasiūtą apavą. Tada kreipiuosi į garsų Kauno batų dizainerį. Pirmieji ir brangiausi bateliai man buvo pasiūti 2004 metais, kai dalyvavau gražuolių konkurse. Tąsyk specialiai ant avalynės auksiniais siūlais buvo išsiuvinėtas mano vardas. Tie bateliai man kainavo maždaug 1 200 litų. Tuo metu man tokia pinigų suma man atrodė labai didelė“, – atvirai sako Inga.

Plačiau skaitykite naujausiame žurnalo „Privatu“ numeryje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius