Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė atskleidė šeimos Helovino tradicijas: pjausto moliūgus ir puošia namus vorais

Buvusio prezidento Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė Lietuvoje vis labiau populiarėjantį Heloviną švenčia kasmet. O kaip nešvęsti, kai šia proga taip džiaugiasi jos ir vyro Aivaro Stumbro vaikai? Žmonės.lt I.Stumbrienė papasakojo apie savo šeimos Helovino tradicijas.
Inga Stumbrienė
„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Nors visame pasaulyje Helovinas švenčiamas spalio 31-ąją, šįmet I.Stumbrienė pati šventę pažymėjo diena anksčiau – lankėsi ištaigingame „Casanova Halloween“  vakarėlyje. 

Čia ji pasirodė pasiruošusi: vilkėjo trumpą baltą nėriniuotą suknelę, kaip ir reikalavo aprangos kodas, veidą pridengė kauke. Šią nusipirko romantiško pabėgimo į Veneciją metu. 

„Venecijoje nepirkti kaukės tiesiog neįmanoma. Kaukės ten – kultūros, istorijos dalis, taigi tokią mažą dalelę norėjosi parsivežti. Visiškai netikėtai panaudojau ją ir praktiškai“, – šypsodamasi Žmonės.lt sakė I.Stumbrienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Casanova Halloween“ vakarėlio akimirka

 

Garsi moteris pasakojo, kad su šeima Heloviną švenčia kone kasmet. Pasirodo, net ir turi savo heloviniškas tradicijas.

„Šią šventę labai mėgsta mano vaikai. Kasmet rytais važiuojame pirkti moliūgų. Juos skaptuojame, darom visokius papuošimus. Papuošiame ir namus – visokiais voratinkliais, vorais... O po pietų vaikai noriai persirengia ir bėga pas kaimynus – renka saldainius. Tai savotiška šventė, bet švenčių reikia kuo daugiau. Jos apjungia šeimą, visą bendruomenę. Kodėl ne?“ – svarstė. 

Tiems, kas sako, kad Helovinas – amerikietiška šventė, todėl lietuviams neturėtų būti aktuali, I.Stumbrienė atrėžia: „Na ir kas? Amerikoniška tradicija yra ir Valentino diena. O mes turime savo meilės deivę, pagonišką – tai kodėl jos nešvenčiame? Po truputį įsileidžiame vakarietiškas šventes. Galų gale, pasaulis globalizuojasi.“

O ir tiems, kas tikina, kad Helovino švęsti nevalia, mat iškart po jo ateina rimties ir susikaupimo reikalaujančios Vėlinės, I.Stumbrienė irgi atsako: „Lapkričio 1-oji rimta ir bus. Visąlaik viską galima suderinti. Kaip ir darbą su malonumu, taip ir šventes.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius