Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingeborga Dapkūnaitė – Emiro Kusturicos meilužė

Pagaliau tapo aišku, kodėl Ingeborga Dapkūnaitė po 10-ies santuokos metų išsiskyrė su antruoju sutuoktiniu britų režisieriumi Simonu Stokesu. Kaip pranešė Portal-woman.ru – naujas garsios aktorės išrinktasis – serbų režisierius Emiras Kusturica.
Emiras Kusturica ir Ingeborga Dapkūnaitė
Emiras Kusturica ir Ingeborga Dapkūnaitė / „Scanpix“ nuotr.

Negana to, aktorės ir režisieriaus romanas, kaip teigiama, trunka jau 4-erius metus. E.Kusturicos žmona, sužinojusi apie sutuoktinio apgavystę, pareikalavo skyrybų.

Teigiama, kad 47-erių I.Dapkūnaitė ir 55-erių E.Kusturica pajuto abipusę simpatiją viename iš kino festivalių prieš keletą metų. Jie neva iš karto suprato, kad negali būti tik draugai. Dvi kino žvaigždės ne kartą pykosi ir taikėsi, skrido kartu atostogauti į Azijos šalis. Jie visuomet turėjo tvirtą alibi – sakydavo: „Mes kartu dirbame ir esame draugai.“

Visą šį laiką E.Kusturicos žmona nė nenumanė apie vyro paklydimus, o I.Dapkūnaitė visas žurnalistų užuominas apie užmegztą romaną nuleisdavo juokais. Tiesa, būtent lietuvė aktorė išsidavė pirmoji. Toli gražu neplatonišką poros draugystę išdavė trys gruodį įvykę jų susitikimai Maskvoje. E.Kusturica kartu su I.Dapkūnaite šventė ir jos gimtadienį. Šios žinios netrukus pasiekė ir serbų režisieriaus žmoną. Jam grįžus namo, žmona Maja pareiškė norinti skyrybų.

E.Kusturica kartu su Maja yra įkūrę kino kompaniją „Rasta Films“ ir yra jos bendrasavininkai. Kartu jie susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Striboro ir dukters Dunės.

I.Dapkūnaitė su antruoju vyru išsiskyrė praėjusių metų lapkritį. Šiuo metu aktorė ir režisierius planuoja bendras atostogas. Kur tiksliai jie vyks, nepranešama, bet tai bus Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius