-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ingos Budrienės įvaizdis prikaustė aplinkinių dėmesį: apsiaustas – dovana iš Libano

Į naujo Kauno restorano atidarymą atėjusi švenčių planuotoja Inga Budrienė daugelį nustebino savo pasirinktu įvaizdžiu – juodą veliūrinio korseto ir kelnių komplektą ji pagyvino ryškiaspalviu apsiaustu.
Inga Budrienė
Inga Budrienė / Loretos Kondratės nuotr.

Klausimų dėl aprangos sulaukusi I.Budrienė neabejoja – derinys, kuriam ji išskirtinį vakarą suteikė pirmenybę, visiškai atitiko „Floros simfonijos“ šventės organizatorių prašymą rengtis pagal „black tie“ kodą.

„Mokymuose, kuriuos rengiau vestuvių planuotojams, dalyvavo ir etiketo žinovas Arminas Lydeka, su kuriuo aptarėme ne tik stalų serviravimo ar puošimo, bet ir daugybę kitų klausimų. Jis pasakojo ir „bon ton“ – gero tono ypatybes. Tam tikra apranga taip pat atitinka šią charakteristiką“, – kritikams atkirto verslininkė.

Rankų darbo, vienetinį apsiaustą I.Budrienei padovanojo iš Libano į svečius atvykęs švenčių rengėjas Robertas Chaaras. Jis yra puošęs ištaigingas šventes Katare ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Anot I.Budrienės, be R.Chaaras neapsieina daugelio ryškiausių bei žinomiausių žmonių asmeninės puotos Artimuosiuose Rytuose. „Roberto dovana man kelia geriausius jausmus. Apsiauste įamžinta dalis Libano kultūros ir istorijos“, – patikino pašnekovė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujo Kauno restorano atidaryme pramogavo spalvingas garsenybių būrys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius