Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė televizijoje gali apsiauti šokėjos batelius

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė 15min.lt prasitarė, jog greitu metu gali pasirodyti viename televizijos šokių projektų.
Koncerto akimirka
Ingrida Martinkėnaitė / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Balandžio mėnesį LNK televizijos laidą „24 valandos“ pradėjo vesti „69 danguje“ narė Goda Alijeva, neseniai paaiškėjo, kad naujojo TV3 projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja tapo toje pačioje grupėje dainuojanti Nijolė Pareigytė. „Labai teigiamai vertinu, kad ir Goda, ir Nijolė ves laidas. Okupuojame televiziją!“, – juokėsi I.Martinkėnaitė.

Paklausta, ar netrukus ir pati žengs į televizijos ekraną, ji buvo paslaptinga. „Aš pati kol kas jokių pasiūlymų nesulaukiu, nors... Nors gal ir dalyvaučiau viename iš realybės šou“, – sakė atlikėja. Tiesa, pasiteiravus, ar tai bus šokių projektas, moteris buvo kiek kalbesnė. „Na... aš nežinau, dar neapsisprendžiau, dar sprendžiu, bet greičiausiai taip ir bus...“, – šypsojosi ji.

Taigi visai tikėtina, kad jau artimiausiu metu, apsiavusi šokėjos batelius I.Martinkėnaitė suksis ant parketo. Anot dainininkės, televizija jai įdomi. „Tai – mūsų darbas, ten mūsų draugai, net neįsivaizduoju darbo kitur. Mes seniai verdame tame katile ir žinome visą virtuvę iš vidaus, tad ten dirbti yra lengviausia. Žurnalistų dėmesio sulaukiu visada, bet tai jau tapo gyvenimo būdu“, – kalbėjo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius