-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė Tenerifėje grožio saloną iškeitė į Teidės ugnikalnio viršūnę

Ką tik iš atostogų Portugalijoje ir Ispanijoje į Lietuvą sugrįžęs žinomas plaukų stilistas Valerijus Gigevičius kelionėje laiko rado ne tik poilsiui, bet ir ekstremaliems eksperimentams. Gavęs kvietimą iš geros bičiulės merginų grupės „69 Danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės paviešėti Tenerifėje, šukuosenų meistras Kanarų saloje ryžosi įgyvendinti seną svajonę – kirpti snaudžiančio Teidės ugnikalnio viršūnėje.
Valerijus Gigevičius ir Ingrida Martinkėnaitė Tenerifėje
Valerijus Gigevičius ir Ingrida Martinkėnaitė Tenerifėje / Asmeninio albumo nuotr.

Į aukščiausią Ispanijos Karalystės viršūnę Teidė (isp. Pico de Teide), kurios aukštis siekia 3718 metrų virš jūros lygio, V. Gigevičius leidosi kartu su I.Martinkėnaitė ir jos dukrele Marija. Mažajai buvo patikėta svarbi misija – ji fotografavo ir filmavo spontaniškai kilusios avantiūros akimirkas.

„Kuo didesnė avantiūra, tuo smagiau! Labai apsidžiaugiau, kai Valerijus priėmė mano kvietimą savaitę praleisti Tenerifėje, kur žiemą gyvenu. Namie nesinori sėdėti, čia tokia graži gamta ir nuostabus oras! Gavusi pasiūlymą leistis į Teidė viršūnę ir ten pasigražinti savo šukuoseną iškart sutikau, kodėl ne?“ – įspūdžius pasakoja V. Gigevičiaus grožio saloną „UFF Square“ į ugnikalnio viršūnę iškeitusi dainininkė.

Tiesa, pasiekus snaudžiančio ugnikalnio viršūnę oras atvėso vos iki 8 laipsnių šilumos, avantiūros dalyviai pajautė deguonies trūkumą. „Ko nepadarysi dėl gero draugo? Buvo tikrai įdomu, įspūdis išliks visam gyvenimui! Nors, prisipažinsiu, jaudinausi, nes darbo sąlygos nebuvo pačios geriausios“, – prisimena I.Martinkėnaitė.

Ugnikalnio viršūnę Valerijus, Ingrida ir dainininkės dukrytė Marija pasiekė automobiliu, tuomet kėlėsi kalnų keltuvu, o paskutinę atkarpą įveikė pėsčiomis.

Asmeninio albumo nuotr./Valerijus Gigevičius ir Ingrida Martinkėnaitė Tenerifėje
Valerijus Gigevičius ir Ingrida Martinkėnaitė Tenerifėje

„Ingridos kirpimą buvau atnaujinęs prieš mėnesį, todėl Teidė viršūnėje jai pakirpau plaukų galiukus. Gyvenant tokioje vietoje, kur plaukus kasdien alina saulė, vėjas ir vandenyno vanduo, šukuoseną reikia atnaujinti kur kas dažniau nei įprastai“, – tikina Valerijus.

I.Martinkėnaitės kirpimas snaudžiančio ugnikalnio viršūnėje nebuvo pirmoji Valerijaus avantiūra – praėjusią žiemą plaukų meistras modeliui suformavo šukuoseną Prancūzijos Alpėse, 3500 metrų aukštyje virš jūros lygio, o visai neseniai pasiryžo eksperimentui Atlanto vandenyno pakrantėje Nazarė, kur susidaro didžiausios pasaulyje bangos, siekiančios net iki 30 metrų aukščio.

Ekstremalų sportą dievinantis plaukų stilistas nesnaudžia ir kviečia laukti naujų jo kirpimų netradicinėmis sąlygomis.

I.Martinkėnaitės kirpimo vaizdo reportažas:

VIDEO: I.Martinkėnaitės kirpimo vaizdo reportažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius