Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė varžysis dėl gražiausios moters karūnos! (papildyta kovo 20 d.)

Šiuo metu grupės „69 danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės (31) gyvenime apstu naujienų. Neseniai moteris pradėjo rūpintis savo kolektyvo vadybos ir organizavimo reikalais, o netrukus jėgas ji išmėgins ir „Lietuvos ryto“ televizijos projekte „Misis Lietuva“. Ar dėl intensyvios veiklos Ingridos vyras dar nepaskelbė žmonai ultimatumo ir nepageidavo daugiau dėmesio skirti šeimai?
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / „Photo ID“, Rūtos Jankauskaitės nuotr.

Vardas, pavardė: Ingrida Martinkėnaitė.
Gimimo data, vieta: 1978 09 15, Vilnius.
Šeima, kurioje gimė: mama – smulkioji verslininkė, tėtis – inžinierius.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; turi vyrą Andrėjų ir dukrytę Mariją.
Veikla: su bičiule Dorota Vaisova Vilniuje įkūrė fotostudiją „Photo ID“.

Ingrida, pastaruoju metu Tau netrūksta veiklos. Ar nesigaili, kad su grupės „69 danguje“ merginomis dalyvauji „Žvaigždžių duetuose“?

Kartais būna labai sunku ir po antro iš eilės filmavimo norisi pasakyti „stop“, pasitraukti iš projekto. Tačiau kiek atsikvėpus ir atsiradus laisvesnei minutei, vėl gimsta naujos idėjos dėl pasirodymo, kyla noras sužibėti. Į šį šou reikia įdėti daug jėgų, sugaištama nemažai laiko. Galima sakyti, kad beveik užmiršau kitus reikalus.

Ko dabar labiausiai pasiilgai gyvenime?

Mano svajonė labai žemiška: pasiilgau paprastos, ramios dienos prie teliko. Žiūrėčiau jį visą dieną, išsikepčiau bulvių, ir būtų super (juokiasi)! Nors anksčiau reguliariai sportuodavau, dabar tai pavyksta padaryti vos kartą per septynias dienas. Tikiuosi, kad greitai viskas pasikeis. Tik sėdėti ir tingėti nenoriu, nes tuomet taip pat nebūna gerai.

Rūtos Jankauskaitės nuotr. ("Photo ID")/Ingrida Martinkėnaitė
Rūtos Jankauskaitės nuotr. ("Photo ID")/Ingrida Martinkėnaitė

Kaip Tau sekasi eiti naujas grupės „69 danguje“ vadybininkės pareigas?

Viskas labai gerai, greitai įpratau. Dabar, kai Oksana (buvusi vadybininkė Oksana Zlatkovaitė – aut. past.) nedirba, su merginomis pavyksta viską greičiau suderinti. Jei mes nesusitinkame, tai kasdien telefonu bendraujame. Aš žinau beveik visų grupės narių planus, todėl lengva viską suderinti. O Oksanai buvo sunkiau, nes jai reikėdavo po kelis kartus skambinti kiekvienai merginai ir teirautis apie jų planus.

O vyras Tavęs dar nevaro iš namų sakydamas, kad esi begėdė ir per darbus užmiršai šeimą?

Jis jau priprato!.. Beje, už tai, jog „Žvaigždžių duetuose“ praleidžiu labai daug laiko, vyras „grasino“ specialiai balsuosiantis už kitus šou dalyvius, kad tik mūsų grupė iš jo iškristų (šypteli). Neseniai Andrejus siūlė važiuoti pailsėti į Kanarų salas arba Turkiją, tačiau dėl grupės veiklos atsisakiau poilsio. Vietoj atostogų aš pasirinkau darbą. Vyrui siūliau keliauti lapkritį, bet jis tuo metu negalėjo. Nieko nepadarysi, juk visi turime savo darbų ir įsipareigojimų.
Džiaugiuosi, kad mūsų dukrelė Marija yra ūgtelėjusi, savarankiškesnė, todėl daugiau laiko lieka savoms reikmėms.

Netrukus Tavęs laukia dar vienas iššūkis – projektas „Misis Lietuva“. Degi noru užsidėti gražiausios šalies moters karūną?

Kadangi dalyvavau daugybėje įvairių renginių, nesiekiu būti pastebėta ar žūtbūt laimėti. Manau, šis projektas bus labai įdomus, nes dalyvės ne tik šauniai praleis laiką, bet ir daug ko išmoks, pavyzdžiui, bus šokių, jodinėjimo pamokos ir t. t. Iš tikrųjų į projektą „Misis Lietuva“ einu tiesiog gerai praleisti laiką, išbandyti save.

Juk kiekviena moteris nori būti pačia gražiausia ir ypatingiausia. Nejaugi nesinori pelnyti „Misis Lietuvos“ titulo?

Aš jau esu įvertinta, išliaupsinta ir vyriškosios giminės atstovų, ir gerbėjų, tad šis titulas nėra mano siekiamybė. Jis tiesiog paglostytų man širdį, ir tiek.

Sakoma, kad tokie grožio konkursai nepadeda užmegzti draugysčių, priešingai – dažniausiai tai būna intrigų kalvė. Nesibaimini to?

Turbūt aš per daug naiviai į tai reaguoju. Gal bus arši konkurencija ir kitos dalyvės kaišios man pagalius po kojomis ar pradūrinės automobilio ratus... Tačiau norisi tikėti, kad į šį konkursą visos merginos eina tobulėti kaip asmenybės, o ne regzti intrigų.

„Aš jau esu įvertinta, išliaupsinta ir vyriškosios giminės atstovų, ir gerbėjų, tad šis titulas nėra mano siekiamybė. Tai tiesiog paglostytų man širdį, ir tiek.“

Ar lengva širdimi vyras Tave išleidžia į gražuolių konkursą?

Šeimoje svarstėme šį klausimą. Jis man niekada kategoriškai nesako „ne“. Andrejus supranta, kad tai yra dalis mano veiklos, gyvenimo. Kai aš jaučiuosi laiminga, patenkintas būna ir jis.

Vadinasi, gali didžiuotis, kad turi idealų vyrą?

Beveik idealų (juokiasi)!

Bžeskas ją vadina „bose“

Prodiuseris Egmontas Bžeskas (36), sukūręs merginų grupę „69 danguje“, visuomet garsėjo santykiais su kolektyvo merginomis. Kadaise jis draugavo su grupės nare Nijole Pareigyte–Neli (25), kuri buvo „šeškių“ vadybininkė, iki šiol vyras puoselėja santykius su buvusia grupės atstove Oksana Zlatkovaite (26). Tačiau Ingrida sako, kad jokių užuominų šia tema nesulaukia nei iš aplinkinių, nei iš E. Bžesko. „Su Egmontu sutariame puikiai. Ne tik aš jį, bet ir jis mane vadina „bose“. Glaudžiai bendradarbiaujame, todėl viskas sekasi nuostabiai“, – gerais santykiais su prodiuseriu džiaugiasi Ingrida.

Nauji darbai ir rūpesčiai

Ingridai tapus grupės „69 danguje“ vadybininke, padaugėjo įvairių darbų. Moteriai tenka dažniau bendrauti su žiniasklaida, laidų prodiuseriais ir kūrybine komanda, derinti koncertus.
I. Martinkėnaitė sako, kad į bendrą grupės telefoną, paskelbtą internete, dažnai skambina šlovės ištroškęs jaunimas, kuris tikisi prasimušti į Lietuvos popmuzikos padangę. Tokie interesantai esą dažnai prašo patarimų ir užtarimų.
„Sulaukiu ir dviprasmiškų skambučių, pasiūlymų. Atsirado persekiotojų, kurie žarsto komplimentus tvirtindami, kad mano akys pačios gražiausios, kad kūno formos labai dailios. Kartais net neaišku, kuriai grupės merginai būna skirti panašūs žodžiai. Tačiau į tokias trumpąsias žinutes aš tiesiog nereaguoju“, – šypteli Ingrida.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius