-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Intymioje scenoje su Andriumi Bialobžeskiu nusifilmavusi Karina Stungytė: „Man tereikėjo atsipalaiduoti ir džiaugtis“

Serialo „Moterys meluoja geriau“ motyvais paremtas lietuviškas ilgametražis filmas „Moterys meluoja geriau. Kristina“ kino teatruose pasirodys jau lapkričio mėnesį. Filme žiūrovai išvys ne tik komiškų, bet ir itin pikantiškų vaizdų. Intymioje scenoje drauge su Andriumi Bialobžeskiu nusifilmavusi aktorė Karina Stungytė portalui Žmonės.lt apie nuotykius filmavimo aikštelėje pasakojusi trykšdama juokais.
Karina Stungytė
Karina Stungytė / „Videometros“ nuotr.

Vaizdo įraše iš filmavimo užkulisių (straipsnio pabaigoje) skaitytojai gali išvysti K.Stungytės ir A.Bialobžeskio pasiruošimą intymiai scenai. Susėdę ant baltais patalais klotos lovos aktoriai nuoširdžiai linksminosi ir bandė užgiaužti širdis virpinusį jaudulį.

Youtube.com stopkadras/Andrius Bialobžeskis ir Karina Stungytė
Andrius Bialobžeskis ir Karina Stungytė

„Filmuotis tokioje scenoje yra tikrai nelengva, tačiau pažvelgus į viską kaip į savo profesiją, darbas pasidaro labai paprastas. Aš esu personažas, todėl visus veiksmus personažas ir atlieka“, – sakė K.Stungytė, filmavimo metu mėginusi atsiriboti nuo asmeninių emocijų.

Anot aktorės, visus galimus sunkumus ir jaudulį prieš filmavimą į šalį padėjo nuvyti aikštelėje susirinkęs kolektyvas: „Nereikėjo stengtis, kad būtų lengviau. Aikštelėje buvo labai smagu ir linksma – iš teigiamų emocijų gimė teigiami dalykai.“

Savo partnerį – aktorių A.Bialobžeskį – K.Stungytė taip pat vertina vien gerais žodžiais. „Aikštelėje vyravo puiki atmosfera, o mano partneris buvo labai geras. Andrius Bialobžeskis yra puikus aktorius, jo teigiama energija yra geras dalykas – man tereikėjo atsipalaiduoti ir džiaugtis. Tai buvo kūrybinis džiaugsmas“, – patikino mergina.

Apie tai, ką žiūrovai išvys šioje filmo scenoje, K.Stungytė nepanoro atvirauti: „Kartu mes nemiegojome. Pagal scenarijų, mes žaidėme vienas su kitu.“

Jūsų dėmesiui – pikantiškos scenos filmavimo užkulisiai:

VIDEO: Bialobžeskio ir Stungytės žaidimai miegamajame

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius