Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma Jurgelevičiūtė: „Mano širdis liko sužeista“ (papildyta rugpjūčio 28 d.)

Viena iš gražiausių šalies dainininkių ką tik atšventė savo 38-ąjį gimtadienį. Šventė buvo smagi, nepaisant to, kad pusantrų metų trukusi jos santuoka su įkalinimo įstaigoje dienas leidžiančiu Rolandu Lavinsku – baigta. Irma neišsižada visai neseniai viešai ištartų žodžių, jog už Rolando tekėjo iš meilės. Maža to, ji pripažįsta, jog šios skyrybos – itin skaudus gyvenimo posūkis.
Irma Jurgelevičiūrė
Irma Jurgelevičiūrė / Žurnalo „Privatu“ viršelis

Vardas, pavardė: Irma Jurgelevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1972 08 17, Kaunas. 38 m.
Šeiminė padėtis: ką tik išsiskyrė su trečiuoju vyru Rolandu Lavinsku (34).
Veikla: dainininkė.

Kas kaltas dėl to, kad subyrėjo dviejų vienas kitą mylėjusių žmonių santuoka, žino tik jiedu. Svajonės nusipirkti sodybą, susilaukti vaikelio ir kartu gyventi iki pat senatvės sprogo lyg muilo burbulas. Kalbama, kad su Rolandu išsiskyrusi moteris jau turi kitą širdies draugą. Atsirado mačiusiųjų Irmą Kaune automobiliu važinėjančią su išvaizdžiu vyriškiu, kuris neva dainininkę lydi ir į visus renginius. Tiesa, ją priveža tik iki durų, mat Irma naujų santykių vis dar nenori afišuoti.

Teodoro Biliūno nuotr./Irma Jurgelevičiūtė ir Edvardas Žičkus
Teodoro Biliūno nuotr./Irma Jurgelevičiūtė ir Edvardas Žičkus

Irma, kas Jus pasveikino su gimtadieniu?

Ir tie, kurie mane myli, ir tie, kurie manęs nekenčia. Puikiai praleidau laiką su artimaisiais. Suvalgėme skanų tortą, gavau glėbį gėlių. Simboliškai atšventėme, juk ne jubiliejus. Kažkur mačiau parašyta, kad man suėjo 39–eri. Teko dar kartą persiskaičiuoti, kiek man tų metų (juokiasi). Nagi tikrai dar tik 38–eri!

Tai 38-eri šiek tiek geriau nei 39-eri?

Ai, ar į tą, ar į tą pusę, vis tiek ne už kalnų keturiasdešimt (juokiasi).

Bet atrodote kaip 25-erių!

Labai ačiū. Gal ne kaip 25–erių, gal labiau kaip 28–erių (juokiasi). Kai kam nors pasakau, kiek man metų, visi nustemba: „Tu baik juokauti!“ O šiaip visiškai nesvarbu, kiek tų metų. Svarbiausia, kaip gyveni, ką veiki. Jei vysti kaip ta gėlelė vazonėlyje, tai tada nieko gera... O aš taip nesijaučiu. Esu labai užsiėmusi. Projektas keičia projektą. Daug dirbu. Va ir dabar visa šlapia sėdžiu, geriu kavą, reiks plauti galvą, dažytis ir važiuoti į Vilnių.

SMS žinutės su sveikinimais turbūt plaukė visą dieną?

Tikrai taip. Buvo daug norinčiųjų atvažiuoti, apkabinti mane, bet aš visą dieną filmavausi. Yra toks posakis: kaip praleisi savo gimtadienio dieną, taip praleisi ir ateinančius metus.

Vadinasi, ir kitais metais ryškiai spindėsite spaudoje, televizijos ekrane! Visai neblogai.

Gal ir neblogai. Aišku, jei turėsiu ką pateikti savo klausytojams, žiūrovams, jei vis dar būsiu įdomi.

V. Ovadnevo nuotr./Irma Jurgelevičiūtė su šokių partneriu Tomu Slausgalviu (dešineje) ir Andrium Butkum
V. Ovadnevo nuotr./Irma Jurgelevičiūtė su šokių partneriu Tomu Slausgalviu (dešineje) ir Andrium Butkum

Kadangi visai neseniai išsiskyrėte su vyru Rolandu, šis gimtadienis turėtų būti ypatingas – vėl esate laisva moteris. Ar jaučiatės laimingesnė?

Nežinau... Šia tema net nelabai norėčiau kalbėti.

Bet turbūt pritarsite man, kad nėra lengva priimti tokį sprendimą – nutraukti santuoką?

Be abejo, tai juk natūralu. Juk žmonės nesituokia ŠIAIP SAU. Ir nesiskiria šiaip sau. Turi kažkas įvykti. Kaip ir kiekvienas žmogus, aš ieškau laimės. Ir jei priimu tokį sprendimą, vadinasi, darau tai dėl savo laimės.

Dauguma žmonių sako, kad pastaruoju metu labai išgražėjote, atrodote kaip niekada laiminga. Turbūt pastarųjų mėnesių permainos – tik į gerą!

Labai ačiū už gerus žodžius. Aš irgi taip manau! Tikrai nelieju ašarų, nes man gaila savo skruostų (nuoširdžiai nusišypso).

Ar atsigavote po ligos, kuri buvo Jus labai išvarginusi (primename, kad Irma sirgo onkologine liga – aut. past.)?

Dabar jaučiuosi labai gerai, nors vis dar turiu lankytis pas gydytoją taip pat dažnai, kaip pas manikiūrininkę. Pirmiausia jaučiuosi atsigavusi psichologiškai. Dėl geros savijautos turėčiau dėkoti gydytojai, kuri mane tarsi dukrą priėmė į savo glėbį. Jei užmirštu jai pasirodyti, ji pati man skambina, klausia, kaip jaučiuosi. Argi nenuostabu?!

Kad ir kaip būtų, liūdna dėl to, jog ir trečioji Jūsų santuoka nesusiklostė. Ar galite drąsiai pasakyti, jog esate laisva moteris?

Taip, aš jau laisva, tačiau mano širdis vis dar sužeista. Nors ir dabar galiu drąsiai pasakyti, jog už Rolando ištekėjau iš meilės.

Vadinasi, Lietuvos vyrai gali stengtis užkariauti Jūsų širdį ir siekti Jūsų rankos?

Galima visko tikėtis. Toks gyvenimas. Blogas karys, kuris nesitiki tapti generolu (šypteli).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius