Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna ir Ineta Puzaraitės. „Mus supykdyti galėtų tik išdavystė!“ (papildyta rugpjūčio 27 d.)

Jau netrukus šokių projekte debiutuosiančios seserys Irūna (21) ir Ineta (20) prieš šou nusiteikusios kovingai. Nors merginos dėl sėkmės šokių projekte viena kitai kojų kišti nežada, neslepia, jog abi norėtų laimėti. Prie skanios kavos puodelio kalbėjomės apie varginančias treniruotes, partnerius ir šalutinį šokių poveikį.
Irūna ir Ineta Puzaraitės
Irūna ir Ineta Puzaraitės / „Privatu!+TV Gidas” viršelis

Merginos, sakykite, ką norite, bet konkurencija tarp jūsų vis tiek bus, norite to ar ne. Kaip manote, ar ji skatins tobulėti?

Ineta: Konkurencija bus ne tik tarp mūsų su sese, bet ir tarp visų dalyvių. Mes su Irūna būsime pranašesnės, nes mokomės viena iš kitos klaidų, viena kitai patariame, dalyvaujame repeticijose.

Irūna: Būsiu atvira, kol nemačiau, kaip sesuo sukasi ant parketo, buvau visiškai rami. Bet užteko pabūti vienoje Inetos repeticijoje ir tai man tapo spyriu į užpakalį. Labai nenoriu būti tarp prasčiausių dalyvių.

Mokantis šokti neįmanoma išvengti sumušimų matomose vietose. Išgyvenate, kad dabar jūsų kūnai nusėti mėlynėmis?

Irūna: Turėjau kelias mėlynes ant rankos, dabar sužeistas šonas. Nieko, susitaikiau su tuo. Tiesą pasakius, koncertų metu net nemaskavau tų sumušimų.

Ineta: Aš stengiuosi saugotis, nors labai sunku jų išvengti. Lieknam žmogui užtenka stipriau paspausti kurią nors kūno vietą ir atsiranda mėlynė. Tai yra šalutinis šokių poveikis (šypteli).

Neišvengsite kalbų, kad su savo šokių partneriais esate kartu ne tik ant parketo, bet ir gyvenime. Gal jau iš tiesų susikukavote?

Irūna: Kol kas mūsų dar niekas neporuoja, nes per mažai rodėmės viešumoje. Jeigu du žmonės kartu gražiai atrodo, jei tarp jų yra kibirkštėlė, natūralu, kad juos gali imti poruoti.

Ineta: Bet aš nemanau, kad mane su partneriu poruos. Aš nežiūriu į jį kaip į potencialų vyrą. Dabar tenoriu dirbti – romanas būtų visai ne laiku.

Irūna: Maniškis irgi ne apie santykius galvoja, tik apie šokius!

Dėl intensyvių treniruočių šokėjai dažnai gerokai sulysta. Irūna, nors ir taip esi itin liekna, per kelis mėnesius tikriausiai dar numetei svorio. Dabar Tave išvydus net norisi klausti, ar viskas gerai su sveikata...

Irūna: Sveikata nesiskundžiu, viskas gerai, bet iš tiesų sulieknėjau. 6 kilogramus numečiau ne tik dėl šokių, bet ir aktyvaus gyvenimo ritmo. Mažiau valgau, daug koncertuoju, o po pasirodymų jaučiuosi tokia išsekusi, kad norisi tik kristi į lovą. Dabar sveriu 42 kilogramus ir 600 gramų. Ar norėčiau pastambėti? Sunku pasakyti. Ačiū Dievuliui, kad jis nepagailėjo man energijos. Kol nestigs jėgų, tol tenkinsiuosi savo svoriu. Svarbiausia, kad žmonės negalvotų, jog prisivalgiau dopingo (juokiasi).

Ineta: O man svoris kol kas nekrinta. Negaliu pasakyti, kad norėčiau būti lieknesnė, tik svajoju apie tvirtesnį kūną. Taip, esu stambesnė už Irūną, bet nereikia mūsų lyginti, juk mes ne dvynės.

Paatviraukite, kokia viena kitos savybe žavitės?

Irūna: Mane visada žavėjo Inetos noras dalyvauti visur, kur įmanoma, naudotis visomis gyvenimo teikiamomis galimybėmis. Kadangi dabar tapau namisėda, norėčiau būti aktyvesnė, tokia kaip Ineta.

Ineta: Žinau, ko tikrai nenorėčiau, – Irūnos ramumo. Tegul pasilieka jį sau (juokiasi). O jei rimčiau, man patinka, kad Irūna pastaruoju metu labai sumoteriškėjo, tapo šeimos žmogumi, trokšta vestuvių. Galėtų ir man jau kažkas galvelėje dzingtelėti!

Irūna, neseniai pasirodė Tavo artimo draugo Mariaus Jampolskio atvira išpažintis apie jausmus mylimajai Renatai. Ar džiaugiesi, kad žmonės pagaliau nustos kalbėti apie neva tarp jūsų užsimezgusį romaną?

Irūna: Nepatikėsi, bet žmonės vis dar kalba, kad mudu esame kartu. Bet taip nėra. Aš džiaugiuosi už jį, linkiu, kad šie santykiai būtų patys gražiausi. Man gražu žiūrėti į du įsimylėjusius žmones.

O Marius neklausė Tavo nuomonės prieš pradėdamas draugauti su savo išrinktąja?

Irūna: Mes kalbėjomės šia tema. Aš jam nemelavau: sakiau, kad Renata simpatiška ir miela panelė. Jie iš šalies labai gražiai atrodo.

Irūna, naujame sezone kas savaitę filmuosiesi trijuose projektuose. Ar Tau pačiai dar nuo savęs ne bloga?

Irūna: Kol kas ne, bet bijau, kad netrukus gali supykinti.

Ineta: Iš tiesų Irūna, pamačiusi save visuose televizijos anonsuose, jaudinasi. Tokiomis akimirkomis ji sako: „Žmonės turbūt nuo manęs jau vemia.“

Irūna: Labai sunku ilgai išsilaikyti televizijoje. Reikia daug ką išmanyti. Tačiau, mano nuomone, svarbiausia ekrane nebūti vienoda. To ir siekiu.

Galbūt verta bent vieno projekto, kurį vedi, vadžias perduoti sesei?

Irūna: Mielai. Labai norėčiau su sese vesti kokią nors laidą. Manau, puikiai viena kitai tiktume ir kartu gerai leistume laiką.

Ineta: Man irgi būtų smagu. Ar sugebėčiau? Manau, galima išmokti. Niekas negimė viską mokėdamas.

Kadaise mūsų žurnalui prisipažinote, kad nesate labai artimos ir viena kitai savo paslapčių nepatikite. Dabar viskas pasikeitė. Vis dėlto dėl kokios priežasties mirtinai susipyktumėte?

Irūna: Tik dėl išdavystės. Jei Ineta išduotų mano paslaptis, jei papasakotų viešai apie mano intymius dalykus, tuomet tikrai susipyktume visam laikui.

Ineta: Sakoma, kad dažnai moterys susipyksta dėl vyro. Bet netikiu, kad įsimylėtume tą patį.

Irūna: Aš manau, kad pats vyras turėtų kažkurią pasirinkti. Jei tai būtų Ineta, pasveikinčiau naują porelę ir ieškočiau sau kito.

Žinote, atrodote per daug tobulos. Iš tiesų tokios esate ar tai tik kaukė?

Irūna: Ekrane atrodau tarsi velniukas, tačiau iš tiesų esu gera ir rami mergaitė. Visiems linkiu tik gero.

Ineta: Aš irgi nesu velnių prišveitusi. Be reikalo man žmonės klijuoja vakarėlių liūtės etiketę. Aš tiesiog, kaip ir kiekvienas normalus žmogus, mėgstu pasilinksminti. Bet tai darau saikingai.

Turbūt neneigsite, kad išpopuliarėjote ne tik dėl puikių balsų, bet ir dėl erotinių fotosesijų. Galbūt ateityje galime kviesti abi nusimesti drabužėlius prieš fotoobjektyvą?

Irūna: Ačiū už gražius darbus, už puikias fotosesijas, bet man jau reikia sustoti. Pabandžiau, patiko, užteks. Kas per daug, tas nesveika.

Ineta: O aš nesu tokia kategoriška šiuo klausimu. Jei sulaukčiau kvietimo dalyvauti dar vienoje erotinėje fotosesijoje, apsvarstyčiau jį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius