-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš „Chorų karų“ iškritusi E.Jurgaitytė: po gimtadienio – į ligos patalą

Projektą „Chorų karai“ palikusi jaunoji Vilniaus choro vadovė Eglė Jurgaitytė visai nesikremta dėl nesėmės. Pirmadienį telefonu atsiliepusi Eglutės mama Loreta patikino, kad šiuo metu didesnis rūpestis – peršalimas, kurį mergaitė pasigavo šaltoje filmavimo studijoje.
Eglė Jurgaitytė
Eglė Jurgaitytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Nepaveikė nuotaikos, tik kad ji serga labai... Sušalo šeštadienį, žinot, tokie skersvėjai koridoriuose buvo. Nuo pat ryto Eglutė ten buvo, turėjo persirengti šaltyje. Ji jau šeštadienį turėjo temperatūros, per pasirodymą užkimusi dainavo. O sekmadienį išvis į lovą atgulė su 38 laipsnių temperatūra“, – pasakojo L.Jurgaitienė.

Nepaisydama peršalimo, mergaitė nusprendė neatšaukti savo 12-ojo gimtadienio šventės ir ją paminėjo sekmadienį.

Manau, kad grįšiu. Aš su savo choru dar nepasidaviau, – pakiliai buvo nusiteikusi E.Jurgaitytė.

„Vakarą teko atšvęsti lovoje su temperatūra, bet diena praėjo tikrai labai linksmai, buvau boulinge su draugais. Dovanų gavau visokių: užrašų knygutę, puodelį, auskarus, chalatą ir dar ten visko“, – prikimusiu balsu vardijo jaunoji atlikėja. Mergaitė užtikrino, kad jos nuotaika – tiesiog puiki, o liūdėti nėra kada, nes galvoje kirba mintys apie aštuntąją „Chorų karų“ laidą ir galimybę grįžti į projektą.

„Manau, kad grįšiu. Aš su savo choru dar nepasidaviau“, – ryžtingai kalbėjo mergaitė. Nors šeštadienį sužinojusi, kad jos choras priverstas palikti projektą, apsiverkė, to vaikų „Eurovizijos“ trečios vietos laimėtoja nesureikšmina.

„Tiesiog buvo labai daug emocijų ir viena ašarėlė iškrito, bet daugiau neverkiau“, – užtikrino mergaitė.

E.Jurgaitytės mama teigė pastebėjusi, kad Eglė laikėsi labai ramiai ir pati ramino kitas nuliūdusias choro nares. Eglutei šis muzikinis projektas padėjo susirasti draugų – mergaitė labiausiai susidraugavo su choro dalyve Klara.

Eglutės tėvai Loreta ir Virgilijus Jurgaičiai kaip visados palaikė mergaitę. Jie tikisi, kad dukros dideli šansai vėl pasirodyti muzikiniame projekte „Chorų karai“.

„Tikim, žinoma, turim vilčių. Eglutė – mūsų optimistė, jeigu jau ką nors daro, tai tiki, kad jai pavyks. Aš manau, kad ji padarė viską, puikiai susitvarkė: pavyko ir suvaidinti, ir padainuoti. Jeigu ne tas užkimimas ir temperatūra, šeštadienį viskas būtų buvę išvis nuostabu“, – kalbėjo Loreta.

E.Jurgaitytės mama viliasi, kad netrukus mergaitė su choro dalyvėmis geriau paruoš „Chorų karuose“ atliktus kūrinius ir pasirodys įvairiuose renginiuose, koncertuose.

„Aš manau, kad nenutrauksime bendros veiklos, nes mergaitės labai susidraugavo ir, jei kas nors mus pakvies, būtinai susibursime ir padainuosime. Anksčiau Eglutė dainuodavo viena, o čia – su savo choru. Jai ši veikla jai dar labiau patiko“, – patikino L.Jurgaitienė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius