-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš garsiosios „Virtuvės mitų griovėjų“ trijulės liko vienas Alfas Ivanauskas?

Ketvirtadienio vakarą „Virtuvės mitų griovėjų“ studijoje vyko kelionių įkvėpto žiemos numerio pristatymas ir kalėdinis vakarėlis, kuriame apsilankė visas būrys žinomų žmonių ir bičiulių. Tačiau trūko dviejų bene svarbiausių personų, Alfo Ivanausko kolegų – Ali Gadžijevo ir Martyno Praškevičiaus. Vakaro metu aplink svečius sukosi tik vienas Alfas, kuriam talkino „radistas“ Rolandas Mackevičius ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.
Ali Gadžijevas, Alfas Ivanauskas ir Martynas Praškevičius
Ali Gadžijevas, Alfas Ivanauskas ir Martynas Praškevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ankstesniuose „Virtuvės mitų griovėjų“ renginiuose visuomet svečius maloniai sutikdavo ir savo kulinariniais gardėsiais vaišindavo neišskiriamoji trijulė – Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius.

Alfas Ivanauskas
Alfas Ivanauskas

Tad ketvirtadienio vakarą A.Ivanauskas trumpai tepasakė, kad priežastį, dėl kurios renginyje nedalyvauja kiti du kolegos, įvardins kiek vėliau.

Žmonės.lt šaltinių teigimu, žinoma kulinarų trijulė šiuo metu išgyvena ne patį geriausią laiką, nes „Virtuvės mitų griovėjų“ tarpusavio santykius trikdo įtampa dėl lyderystės.

Tačiau ir be „Virtuvės mitų griovėjų“ renginių, kuriuos organizuoja Alfas, tiek Martynas, tiek Ali turi ką veikti, nes užsiima savais verslais.

M.Praškevičius vadovauja sostinės restoranui „Stebuklai“, o A.Gadžijevas nėrė į naujus vandenis – tapo belgiško šokolado ambasadoriumi Lietuvoje ir užsiima šokolado gamyba ir prekyba.

Yra kaip yra, kol kas situacijos nekomentuosiu.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su A.Gadžijevu ir paklausus, kodėl įprastos trijulės nebuvo matyti kartu tokį svarbų vakarą, Ali buvo nekalbus: „Taip, mes nedalyvavome, yra kaip yra, kol kas situacijos nekomentuosiu.“

Komentuoti atsisakė ir M.Praškevičius, pabrėždamas, kad į visus klausimus tegu atsako pats Alfas: „Skambinkite Alfui, tegu jis viską ir paaiškina.“ Tačiau su Alfu Ivanausku tądien susisiekti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius