-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Londono grįžusi „Mis pasaulis 2011“ dalyvė Ieva Gervinskaitė Vilniuje pasitikta kukliai

Antradienio naktį Vilniaus oro uoste įvyko grožio konkurso „Mis pasaulis 2011“ dalyvės Ievos Gervinskaitės sutiktuvės. Merginos sutiktuvės buvo kuklios – ją pasitiko keli draugai ir žiniasklaidos atstovai.
Ievos Gervinskaitės sutiktuvės
Ievos Gervinskaitės sutiktuvės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ką norėjau, tą gavau. Beveik. Aišku, visada norisi geriau, geresnių rezultatų, bet manau, kad patekti į talentų vienuoliktuką buvo visai neblogai“, – įžengusi į oro uosto atvykimo salę žurnalistams sakė Ieva. Mergina prisipažino esanti labai pavargusi – prieš kelionę namo miegojo tik porą valandų.

Sutinka su komisijos nuomone

Gražiausia Lietuvos mergina, iš Skuodo rajono kilusi I.Gervinskaitė, šiame konkurse sužibėjo talentų konkurse. Devynerius metus akordeonu grojanti mergina komisiją sužavėjo grodama šiuo instrumentu ir pateko į talentingiausių dalyvių vienuoliktuką. Tačiau tai Ievai nepadėjo – puikaus įvertinimo talentų rungtyje neužteko, kad mergina patektų į finalisčių būrį.

Teisę ir valdymą Mykolo Romerio universitete studijuojanti 21 metų mergina taip pat buvo patekusi ir į sportiškiausių konkurso dalyvių 24-tuką.

Sekmadienio vakarą vykusiame konkurse triumfavo Venesuela – nugalėtoja tapo šios šalies atstovė, tik ispaniškai kalbanti 21-erių Ivian Lunasol Sarcos Colmenares.

I.Gervinskaitė teigė sutinkanti su komisijos sprendimu, gražiausia mergina paskelbti venesuelietę.

„Ji tikrai yra labai graži, niekas negalėtų tuo suabejoti. Ji buvo mergina, su kuria mažiausiai bendravau, nes ji nekalba angliškai, tik ispaniškai. Tai sudėtingiau pasakyti, kokia ji“, – teigė konkurso dalyvė.

Konkurse intrigų nebuvo

Londono parodų, renginių ir konferencijų centre „Earls Court“ tą vakarą įvyko jau 60-asis grožio konkursas. Nors buvo planuota, kad konkurse susirungs 122 merginos, dalyvavo 113 – likusios dalyvės nespėjo iki konkurso susitvarkyti kelionės dokumentų.

I.Gervinskaitė teigė, kad konkursas praėjo sklandžiai ir jame jokių intrigų nepatyrė. Ji tikino, kad dalyvavimas „Mis pasaulis“ konkurse jai įkvėpė daugiau pasitikėjimo savimi.

„Nors atrodo, kad nieko sudėtingo nėra žingsniuoti podiumu ir šypsotis, bet... Nors ir repetavome dešimt kartų ir su suknelėmis, ir su bateliais, ir su makiažu, šukuosenomis ir viskas buvo surepetuota, bet vis tiek buvo labai sunku“, – apie konkurso užkulisius pasakojo mergina.

Viešnagės Londone metu Ieva tikino gyvenusi labai intensyviu grafiku, dažniausiai besimaitinusi sumuštiniais, nes nebūdavo laiko grįžti į viešbutį.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Ieva Gervinskaitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ieva Gervinskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius