Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite: „Metų stilingiausia 2011“

Šiemet Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose įvyko daugybė labdaros renginių, vakarėlių, koncertų ir įvairiausių pristatymų, kurių metu šalies moterys ir merginos turėjo ne vieną progą pasirodyti visu grožiu. Skoningos suknelės ir aksesuarai, žavi šypsena ir originalus stiliaus pojūtis... Išrinkite, kuri moteris, jūsų nuomone, šiemet buvo pati stilingiausia.
2011 metų stilingiausios Lietuvos moterys
2011 metų stilingiausios Lietuvos moterys / 15min.lt nuotr

Prie grupės „Yva“, tiesa, dabar greičiausiai keisiančios pavadinimą, vairo šiemet stojusi Kristina Ivanova šiemet ne sykį demonstravo elegantiškos ir fatališkos moters įvaizdį. Tiek sukdamasi ant parketo projekte „Šok su manimi“, tiek kaip viešnia pasirodydama renginiuose Kristina priversdavo atsisukti ne vieną.

Edvardo Žičkaus nuotr./Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė

Niujorke vykusiame konkurse „Avon Voices“ triumfavusi Evelina Anusauskaitė papirko komisiją ir publiką ne tik puikiu balsu, bet ir žvaigždės verta išvaizda.

Juozo Statkevičiaus suknelėmis ir kitų garsių dizainerių drabužiais su malonumu pasipuošianti Daina Bosas dažnai giriama dėl puikaus skonio, puikiai derinamų drabužių ansamblių ir moteriškumo.

Aukštuomenės vakarėliuose dažnai matoma Asta Valentaitė renkasi neišsišokėlišką, elegantišką ir moterišką stilių. Nors Asta ir vengia itin ryškių akcentų, ji visuomet atrodo puošniai net vilkėdama paprastus drabužius.

BFL nuotr./Irena Matijošaitienė
Irena Matijošaitienė

Ryškiu įvaizdžiu išsiskirianti Irena Matijošaitienė nebijo eksperimentų tiek su šukuosenomis, tiek su ryškiomis spalvomis ir drabužiais. Jaunatviškas, o kartais net vėjavaikiškas spalvingumas neretai moterį gerokai pajaunina.

Dainininkė Erica Jennings mėgsta ne tik jausmingą retro, bet ir margaspalvius vasaros motyvus. Ji visuomet skoningai rinkosi ryškias detales ir žavias sukneles, tad šiemet Erica tikrai sužibėjo.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Aivaras ir Inga Stumbrai
Aivaras ir Inga Stumbrai

Puikia figūra pasigirti galinti Inga Stumbrienė, šiemet ne sykį nustebino stilingomis ir prabangiomis suknelėmis. Per 5-ąjį „Mados reido“ gimtadienį ji žavėjo įmantria, šviesia Liutauro Salasevičiaus suknele, o per dizainerės Ellos Tatarinovos mados namų atidarymą dėmesį traukė skaisčiai raudona suknele. Ir tai – tik dvi progos iš daugelio.

Kiek mažiau su žiniasklaida bendrauti besistengianti Agnė Jagelavičiūtė turi savitą stilių. Jai tinka ir juodi marškiniai, ir „balerinos“ sijonėlis, o įdomiausia, kad Agnė kiekvieną drabužį savaip interpretuoja.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Nijolė Narmontaitė
Nijolė Narmontaitė

Aktorė Nijolė Narmontaitė pastaruoju metu nesibodėdavo užsukti į renginius ir pabendrauti su bičiuliais. Kaskart moteris įrodydavo mokanti skoningai pasipuošti ir nelikti nepastebėta.

Dizainerė Audronė Bunikienė žiniasklaidai yra sakiusi, kad proginius drabužius sau kuria pati. Kitos žavisi jos kuriamais drabužiais, o vyrai žavisi ja – jaunatviška ir visuomet pasitempusia.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jolanta Mikalajūnienė
Jolanta Mikalajūnienė

Mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė – taip pat viena ryškių moterų Vilniuje vykstančių mados pristatymų ir vakarėlių metu. Rafinuota elegancija išsiskirianti šviesiaplaukė visuomet tampa geidžiamu laimikiu stilingų moterų besidairantiems fotografams.

Manekenė ir Aleksandro Pogrebnojaus mylimoji Monika Račiūnaitė mėgsta drąsius eksperimentus. Tiek elegantišką, tiek urbanistinį ar griežtą stilių pasirenkanti mergina visuomet randa kuo nustebinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius