Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iššaukiančia apranga pasipuošusi Eglija Fergie „Gerumo dieną“ braukė ašaras

Penktadienį įvykusiame devintajame LNK „Gerumo dienos“ labdaringame renginyje susirinkusiųjų simbolinis aprangos kodas, išreiškęs gerumą, tyrumą ir viltį, buvo balta spalva. Svečiai rinkosi kuklią, neiššaukiančią ir santūrią aprangą. Tačiau ir šiame renginyje radosi dėmesį prikaustančio stiliaus šalininkų.
Eglija Fergie su Laimu Fergizu
„Gerumo dienoje“ su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Agnė Jagelavičiūtė pasidabino stilinga, trumpute suknele ir žavinga kepuraite, dainininkas Alanas Chošnau visos transliacijos metu dėvėjo juodus akinius, dizaineris Liutauras Salasevičius savo aprangą pagyvino ryškiomis detalėmis,o labiausiai akį rėžė viliojanti ir moteriškus privalumus pabrėžianti žymiosios gundytojos ir burleskos šokėjos Eglijos Vaitkevičės- Fergie apranga.

Lietuviškoji Ditos von Teese antrininkė, į renginį atlydėta savo draugo ir vadybininko Laimo Fergizo, atidavė duoklę moteriškam seksualumui. Aplinkinių akis traukė ryškus moters makiažas, gili iškirptė, prigludęs sijonas ir šviečiantys raudoni bateliai. Tačiau pakalbinus garsiąją burleskos šalininkę, paaiškėjo, kad už viso šio išraiškingo ir gundančio stiliaus, slypi itin jautri ir jausminga moteris.

Titulo „Kauno Ponia 2004” savininkė ir pirmojo muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvė tikina, esanti ypač sujaudinta įvykusio „Gerumo dienos“ projekto.

„Renginio metu teko ne kartą nubraukti ašarą. Baisu pagalvoti, ką išgyvena sergančiųjų artimieji, o ypač – mažųjų mamos“, – teigė Eglija. Kadangi pati esanti mama (moteris augina dvi dukras), ji galinti įsivaizduoti, kokia neviltis gali apimti mažųjų ligoniukų motinas. Visiems užkluptiems šios nuožmios ligos moteris linki neišsenkančios vilties ir stiprybės.
 

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Gerumo dienoje su vėžiu kvietė kovoti garsūs atlikėjai
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Eglija Fergie

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius