Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrusią Baibą Skurstenę dėmesiu lepina naujas mylimasis?

Dainingoji latvė Baiba Skurstenė, šį rudenį bandysianti jėgas LNK projekte „Kviečiu šokti“, džiaugiasi nauja meile? Tokias versijas pateikia portalo 15min.lt skaitytojai, dainininkės nuotraukas pamatę socialiniame tinklalapyje „Facebook“.
Baiba Mykonos saloje
Baiba Mykonos saloje / Asmeninio archyvo nuotr.

„Dainininkė Baiba nuotraukose „Facebooke“ pastaruoju metu vis matoma artimai prisiglaudusi prie žavaus vyro. Aplinka – tikrai ne Lietuva. Ar dainininkė žada „nutekėti“ į užsienio šalį? Kas jos naujas gražusis mylimasis?“ – laiške portalui 15min.lt domisi anonimas. Tame pačiame laiške buvo prisegta Baibos ir nepažįstamojo nuotrauka. 

Joje, kaip ir kitose nuotraukose, ugningąją latvę meiliai apkabinęs laiko tamsiaplaukis vyras.

Baiba, paklausta apie širdies reikalus, neslėpė, kad jos ir buvusio mylimojo Dariaus Rudžio santykiai nutrūko. Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad pora išsiskyrė be didesnių audrų ir iki šiol bendrauja, susitinka tose pačiose kompanijose. Darius – džiazo muzikantas, būgnininkas, todėl judviejų keliams lemta dažnai susikirsti.

„Jau nesame kartu. Prieš metus išsiskyrėme“, – lakoniškai apie po 6,5 metų buvimo kartu nutrūkusią draugystę su porą metų vyresniu buvusiu mylimuoju Dariumi kalbėjo vokalistė. Paklausta, ar jos širdis šiuo metu užimta, po pauzės mergina atsakė, kad yra laisva.

Taigi, kas tas paslaptingas juodaplaukis, nuotraukose meiliai prigludęs prie atlikėjos?

„(Juokiasi.) O iš kur jūs mano nuotrauką gavot? Aaa... Jei taip, tai ir sugalvokit patys, aš nekomentuoju“, – nuo atsakymų išsisukinėjo Baiba.

Praėjusios savaitės pabaigoje dainininkė grįžo iš kelionių po Turkiją ir Graikijos salas: ilsėjosi jogų pamėgtose stovyklose, sunkiai prieinamuose paplūdimiuose prie Fetijos, keliavo kruiziniu laivu po Mykonos, Santorinio ir Rodo salas.

„Ir koncertavau, ir ilsėjausi, ir truputį pakeliavau. Turkijoje turiu labai daug šaunių draugų“, – patikino šokių projektui su partneriu Vadimu Šuško besiruošianti Baiba.

Panašu, kad mergina pastaruoju metu Turkijoje svečiuojasi dažnai – netrukus dainininkės laukia koncertas lietuvių pamėgtoje Antalijoje. „Taip jau susiklostė“, – patikina Baiba, nepanorusi atskleisti, ar į šiltus kraštus ją gena širdies reikalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius