Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtiniai žvaigždžių bruožai

Jei nori būti išskirtinis, privalai turėti kažką tokio, kas trauktų kitų žmonių dėmesį. Vieni pramogų pasaulio atstovai jau gimė su išskirtiniais bruožais: atlėpusiomis ausimis, apgamėlėmis ar itin didelėmis nosimis, o kiti ryžtasi plastinės chirurgijos operacijoms ar renkasi neįprastus aksesuarus. Tam, kad išsiskirtumei iš minios, pateisinami visi būdai!
Sonia
Sonia / V. Ovadnevo nuotr.

Sonia (26)
Putliausios lūpos

Nors karjerą Lietuvos pramogų pasaulyje kadaise bandžiusios daryti rusaitės Sonios mūsų šalyje neliko nė kvapo, niekas nepamiršta, kad ši seksuali mergina galėjo didžiuotis pačiomis putliausiomis lūpomis. Kitas tokias išvysti gali nebent tik Holivudo pornoindustrijoje.

Edmundo Paukštės nuotr./Laima Paksienė
Edmundo Paukštės nuotr./Laima Paksienė

Laima Paksienė (49)
Nesikeičianti šukuosena

Jau ne vienerius metus nei plaukų spalvos, nei šukuosenos nekeičia Prezidento Rolando Pakso žmona. Kadaise šokių projekte dalyvavusios ponios Laimos šukuoseną komisijos narys Jurijus Smoriginas pavadino „stogu“. Netgi po tokių kritiškų žodžių L. Paksienė nepakeitė savo nuomonės. „Kodėl turėčiau tai daryti? Savo kirpėja esu patenkinta“, – atsako moteris į raginimus ryžtis eksperimentui.

Butauto Barausko nuotr./Edmundas Štengeris-Mundis
Butauto Barausko nuotr./Edmundas Štengeris-Mundis

Edmundas Štengeris-Mundis (36)
Akinanti šypsena

Turbūt sunkiai patikėtumėte, kad kadaise į muštynes įsivėlusiam verslininkui buvo nuskelti trys priekiniai dantys, mat šiandien tokių dailių ir baltų dantų Mundžiui galėtų pavydėti ne tik vyrai, bet ir moterys. Kurį laiką Edmundas spaudoje buvo pristatomas kaip „gražus tamsiaodis su tobula švytinčia šypsena“.

Žygimanto Baryso nuotr./Erika Santos
Žygimanto Baryso nuotr./Erika Santos
Žygimanto Baryso nuotrauka/Erikos Santos nagai
Žygimanto Baryso nuotrauka/Erikos Santos nagai

Erika Santos (30)
Ilgiausi nagai

„Ar jūs matėte, kokie Santos nagai? Ji bet kurį vyrą galėtų suplėšyti į gabalus! Jos nagai kaip vampyro!“ – štai tokią reakciją sukėlė Portugalijoje gyvenusios lietuvės vizitas tėvynėje. Erika neslepia, kad ji yra dėmesį mėgstanti moteris. Tad kuo gi kitu išsiskirti, jei ne didžiausia krūtine, aukščiausiais kulnais ir ilgiausiais nagais, jog per trumpą laiką gautum didžiausią populiarumo dozę?!

Mariaus Žiciaus nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Mariaus Žiciaus nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

Aleksandras Pogrebnojus (42)
Apvalūs akiniai

Žinomas drabužių dizaineris niekada nesiskiria su taisyklingos apskritimo formos akiniais, kurie jau yra ne tik išskirtinė Aleksandro išvaizdos detalė, bet ir vizitinė kortelė. Nors jaunajai kartai tokie akiniai labiausiai asocijuojasi su žymiu personažu Hariu Poteriu, galima paminėti ir ne mažiau garsų tokių akinių savininką Johną Lennoną.

V. Ovadnevo nuotr./Donata Virbilaitė
V. Ovadnevo nuotr./Donata Virbilaitė

Donata Virbilaitė (23)
Strazdanėlės

„Ryža“, „stora“, „strazdanota“ – tokiais epitetais ne kartą būdavo apibūdinama dainininkė Donata. Energija trykštanti mergina neslepia, kad ilgą laiką jautėsi nepatraukli, o strazdanas stengdavosi naikinti balinamaisiais kremais. Tačiau galiausiai atlikėja šį trūkumą pavertė privalumu. Dabar D. Virbilaitei strazdanos – jos išskirtinis bruožas. Juk iš tikrųjų jokia kita Lietuvos pramogų pasaulio mergina negalėtų tuo pasigirti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius