Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo dainininkė, buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Ingrida Kolytė

Šį šeštadienį dainininkė, buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Ingrida Kolytė žengė prie altoriaus ir savo gyvenimą amžinais meilės saitais susiejo su mylimuoju Justinu Stašinsku, praneša portalas Žmonės.lt.
Ingrida Kolytė ir Justinas Stašinskas
Ingrida Kolytė ir Justinas Stašinskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Santuokos ceremonija įvyko Vilniaus šv.Jonų bažnyčioje. J.Stašinskas į bažnyčią atvyko pusvalandžiu anksčiau. Jaunikis vilkėjo tamsų klasikinio stiliaus kostiumą. Vaikinas iki ceremonijos bendravo su atvykusiais bičiuliais, draugais ir artimaisiais bei sunkiai galėjo nuslėpti jaudulį prieš svarbų gyvenimo žingsnį.

Indrida Kolytė ir Justinas Staainskas
Indrida Kolytė ir Justinas Stašinskas

Ceremonija prasidėjo laiku, kaip ir planuota – nuotaka žengė baltu kilimu įsikibusi į tėvo ranką. Justino veide, pamačius būsimą žmoną, nušvito šypsena. I.Kolytė vilkėjo baltą pečius atidengiančią suknelę, rankose laikė tokios pat spalvos puokštę. 

Daugiausiai dėmesio, kaip ir visos moterys, I.Kolytė skyrė nuotakos drabužiams ir vestuvių dieną ji avėjo ne ką kitą, o žymiuosius „Louboutin“ raudonpadžius aukštakulnius, puikiai derėjusius prie suknelės.

Šiai įsimintinai dienai Ingrida ruošėsi, kaip ir dera, itin atsakingai – ieškojo profesionalės floristės, jaukią šventės atmosferą sukursiančių atributų. Kaip pasakojo renginį koordinavusi vestuvių planuotoja, Ingrida pati turėjo viziją, kaip turi atrodyti ir būti papuošta bažnyčia. Joje buvo nutiestas baltas kilimas, šalia pribarstyta įvairių spalvų rožių žiedlapių, o prie altoriaus pastatytos baltos gėlių puokštės bei degė daug žvakių. Skaitinius iš Šventojo rašto ceremonijos metu skaitė Ingridos sesuo Kristina Kolytė.

Ingridos ir Justino į bažnyčią pasveikinti atvyko draugai ir artimieji. Tarp jų buvo ir Ernesta Elzbergaitė, Ernesta Kalinauskaitė, Rafailas Karpis, Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Matas Nipiravičius, Danutė Elzbergienė su sužadėtiniu Raimundu Vincentu Petrausku ir daugybė kitų.

Likus daugiau nei dviems savaitėms iki svarbiosios dienos, asmeninio gyvenimo detalėmis su žiniasklaida nesidalinanti jauna moteris atšventė mergvakarį. Jos draugė Ernesta Elzbergaitė ir sesuo Kristina Kolytė Ingridą nuskraidino į Ibisą, kur kompanija smagiai leido paskutines nerūpestingas mergautines dienas.

Ingrida Kolytė ir Justinas Staainksas
Ingrida Kolytė ir Justinas Stašinskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius