-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo lengvaatletė Austra Skujytė

Viena žinomiausių Lietuvos sportininkių, lengvaatletė Austra Skujytė (34) ištekėjo už savo širdies draugo Valdo Grigaliūno (30), praneša Žmonės.lt. Ne vienerius metus draugavusi pora šeimą sukūrė vasario 15-ąją.
Austra Skujytė
Austra Skujytė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Norėjome, kad tai, kas vyko, būtų labai asmeniška. Norėjome šventės sau“, – Žmonės.lt sakė septynkovininkė A.Skujytė. Daugiau detalių apie savo vestuves ji atskleisti nepanoro.

Žmonės.lt žiniomis, pora susituokė Kauno rotušėje, A.Skujytė pasiliko savo mergautinę pavardę.

Vienas kitą pažįsta nuo vaikystės

A.Skujytė ir V.Grigaliūnas yra pažįstami nuo vaikystės. Abu kilę iš Biržų. Apie savo jausmus vyru ir žmona tapusi pora prabilo prieš kelerius metus.

„Valdas mane labai palaiko. Nors ir nėra profesionalus sportininkas, nemažai sportavo, todėl puikiai žino ir supranta mano kasdienybę, gyvenimo ritmą ir, kai išvažiuoju į treniruočių stovyklą ar varžybas, nepriekaištauja: „Ir vėl tavęs nebus namuose!“ – žurnalui „Žmonės“ yra sakiusi Austra. Ji tąsyk papasakojo, kaip susipažino su Valdu Grigaliūnu.

„Jei visas gyvenimas verda sporto salėje ar stadione, sunku susipažinti kur nors kitur. Su Valdu esame pažįstami labai seniai: abu esame iš Biržų, galima sakyti, viename kieme bėgiojome, tačiau vėliau labai ilgai nesimatėme. Valdas kažkada žaidė krepšinį, tačiau vietoj sporto pasirinko mokslus, o vieną dieną su draugais sumanė užsukti į maniežą, pamėtyti ietį. Ten ir susipažinome“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo A.Skujytė.

Mariaus Žičiaus nuotr./Austra Skujytė su draugu Valdu ir Gintarė Grikštaitė (kairėje)
Austra Skujytė su Valdu Grigaliūnu ir Gintarė Grikštaitė

Ir sportuoja, ir treniruoja

Sporto mokykloje „Viltis“ trenere dirbanti A.Skujytė atviresnė, kalbėdama apie sportą. Lengvaatletė, 2004 metais Atėnų olimpinėse žaidynėse iškovojusi sidabro medalį, sako sportinėje karjeroje taško dar nededanti.

„Pasportuoju, apie būsimą olimpiadą pagalvoju. Norėčiau joje dalyvauti, pasiruošti dar yra laiko“, – Žmonės.lt sakė A.Skujytė. Pastaruosius dvejus metus ji ne tik pati dalyvauja varžybose, bet ir padeda joms rengtis Lietuvos sporto universiteto ir „Vilties“ auklėtiniams.

A.Skujytės kasdienybėje laiko užtenka ne tik trenerės darbui, asmeninėms treniruotėms. Neseniai lengvaatletė dalyvavo fotosesijoje, kurioje, vilkėdama baltiško stiliaus dizainerės Vilmos Marė kurtus drabužius, įamžino pagrindinę pasakos „Eglė žalčių karalienė“ heroję. Fotosesijos nuotraukos kovo 11-ąją bus pristatytos Kauno galerijoje „Balta“ atidaromoje parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius