Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariant vagystėmis, Irma Jurgelevičiūtė areštuota ir išvežta iš televizijos studijos (atnaujinta 00.50 val.)

Šeštadienio vakarą per TV3 projekto „Šok su manimi“ tiesioginę transliaciją pareigūnai areštavo Irmą Jurgelevičiūtę ir tyliai išsivežė ją iš televizijos studijos.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasirodo, kaip praneša delfi.lt, dainininkė ir šokėja jau kuris laikas buvo įtariama vagystėmis iš kitų projekto dalyvių, kuriems dažnai dingdavo įvairūs daiktai. Kai kurie projekto dalyviai po transliacijos vyko į apklausą Policijos departamente.

Kelias savaites I.Jurgelevičiūtę slapta sekė kriminalinės policijos pareigūnai, kurie šeštadienio vakarą ėmėsi veiksmų ir sulaikę įtariamąją išsivežė ją iš televizijos studijos. Nemačiusieji šio, tyliai įvykdyto, suėmimo svarstė, kur dingo šokėja, spėliodami, gal ji išvyko į koncertą. Tačiau projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė atskleidė, kad yra informuota apie šį incidentą ir pažadėjo apie tai išplatinti viešą pareiškimą.

Beje, neseniai LNK laidoje „Nuo... Iki...“ kalbėjęs dabar jau buvęs I.Jurgelevičiūtės sužadėtinis, už dvigubą žmogžudystę teistas Rolandas Lavinskas mįslingai užsiminė padėjęs Irmai išspręsti kai kurias sveikatos problemas – iš jo pasakymo buvo galima suprasti, kad moteris galėjo turėti priklausomybę svaigalams.

Simboliška, kad šį šeštadienį dainininkė su partneriu Tomu Slausgalviu surinko mažiausiai komisijos bei žiūrovų balsų ir buvo priversti palikti projektą. Tačiau atsisveikinti su projekto dalyviais ir televizijos žiūrovais I.Jurgelevičiūtė nespėjo, nes pareigūnai ją išsivežė dar nesibaigus transliacijai. 

Pastaraisiais metais I.Jurgelevičiūtė jau ne kartą į žiniasklaidos akiratį pakliuvo dėl paslaptingų istorijų. Prieš dvejus metus žiniasklaidoje rašyta apie daugeliui netikėtas jos vestuves su keleriais metais jaunesniu kaliniu Rolandu. Sutuoktuvių ceremonija vyko už grotų – Pravieniškių antruosiuose pataisos namuose atviroje kolonijoje.

Vėliau, jau po poros skyrybų, žurnalo „Privatu“ redaktorė Ieva Korsakaitė, gavusi buvusio I.Jurgelevičiūtės vyro interviu, sakė, kad jei Rolandas leistų paviešinti tai, ką pasakė interviu metu, būtų toks skandalas, kokio Lietuva dar nematė.

Neseniai žiniasklaidoje vėl diskutuota apie Irmos ir parlamentaro Andriaus Šedžiaus santykius. Ją, ryte trumpam išbėgusią į gatvę ir apsivyniojusią vien rankšluosčiu, nufilmavo žurnalistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius