Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin atvira suknele pasipuošusi Eglė Jackaitė: „Paprastai taip iššaukiančiai nesirengiu“

Aktorė ir TV laidų vedėja Eglė Jackaitė (40) turbūt galėtų drąsiai žengti raudonuoju kilimu pasaulinio lygio renginiuose – pastarasis jos įvaizdis televizijoje nepaliko abejingų.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį TV eteryje startavo nauja laida „Svajonių nuotaka“ – vedėjos vairas patikėtas būtent aktorei Eglei Jackaitei, kuri premjeroje pasirodė pasipuošusi įspūdinga „Istituto Cordella“ suknele. Italų dizainerių šeima išsaugojo šimtametes tradicijas, turi 100 metų išlaikytas sukneles bei dvi aukštosios mados mokyklas Lečėje bei Romoje.

Suknelė puošta juodaisiais „Swarovski“ kristalais bei nėriniais, išsiskirianti savo modeliu – unikalus kirpimas drąsiai apnuogina nugarą, daili iškirptė – moteriškas formas.

Tiesa, ja apsivilkusi E.Jackaitė prisipažino, kad iš pradžių jautėsi kiek nejaukiai, mat tokios drąsios suknelės jai turbūt dar nebuvo tekę vilkėti.

„Šie mados namai rengia žvaigždes net  „Oskarų“ teikimo ceremonijai, papuoš ir „Mis Indija“ gražuoles. Džiaugiuosi, kad ir man teko pasipuošti tokia suknia, nors iš pradžių buvo kiek keista – juk paprastai taip iššaukiančiai nesirengiu. Tik pasimatavusi ją jaučiausi labai nedrąsiai, nes ir priekyje, ir nugaroje daug nuogo kūno. Tikrai buvo jauduliuko“, – Žmonės.lt sakė E.Jackaitė.

Aktorė juokėsi, kad visgi išdrįso apsivilkti šią išskirtinę suknelę ir netruko prie jos priprasti bei pasijusti tikra vakaro karaliene. „Juk rengia profesionalai, reikia jais pasikliauti“, – šypteli pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jackaitė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jackaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius