Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvaizdį pakeitęs „ventukas“ Juozas Butnorius nepabijojo apsinuoginti scenoje iki trumpikių

Penktadienio vakarą LRT didžiojoje studijoje vyko pirmasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimas, kuriame prisistatė šių metų atrankos dalyviai. Daug dėmesio susilaukė pasikeitęs Juozas Butnorius – atlikėjo veidą puošė tanki barzda. Vis dėlto barzda nebuvo vienintelis siurprizas – jo atliekamą kūrinį vainikavo netikėtas apsinuoginimas scenoje.
Juozas Butnorius
Juozas Butnorius / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Juozas Butnorius

„Ventukas“ Juozas Butnorius su Tadu Vilčinsku atliko grupės „InCulto“ dainą „Eastern European Funk“, su kuria minėta grupė Lietuvai atstovavo Osle 2010-aisiais.

Scenoje Tadas buvo vos atpažįstamas – jo veidą puošė tanki barzda. Vis dėlto barza nebuvo vienintelis Juozo siurprizas penktadienio vakarą – įpusėjus kūriniui jis nusivilko drabužius ir liko tik su trumpučiais blizgančiais šortais.

Su tokiais pačiais šortais šį kūrinį buvo atlikę ir grupės „InCulto“ vyrukai. Osle 2010-aisiais visa Europa galėjo pasigrožėti Jurgio Didžiulio ir jo grupės narių surengtu „šortukų šou“.

J.Butnoriaus scenos partneris T.Vilčinskas scenoje apsinuoginti neišdrįso. A.Valinskui paklausus, kodėl jis nepasekė Juozo pavyzdžiu, vaikinas teigė, kad taip pasielgti jam pristigo drąsos.

Pirmajame „Eurovizijos“ atrankos filmavime taip pat pasirodė grupė „Pop Ladies“, Vilija Pilibaitytė-Mia, „VIG Roses“, Vilija Matačiūnaitė, Neringa Šiaudikytė, Aistė Pilvelytė, Martynas Kavaliauskas, Justinas Lapatinskas, Algimantas Minalga-Soliaris, Julija Jegorova, Aleksandra Metalnikova, Monika Linkytė ir Donatas Montvydas.

Juozas Butnorius
Juozas Butnorius
VIDEO: „InCulto“ – „Eastern European Funk“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius