Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Milius: visada buvau taupus

Atlikėjas Jeronimas Milius sako esąs užsiėmęs nuo ryto iki vakaro. Tačiau vaikinas tuo nesiskundžia, mat muzika ir rokas – visas jo gyvenimas.
Jeronimas MIlius
J.Milius džiaugiasi, kad yra užsiėmęs ir turi darbo. / Dainiaus Labučio/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Jeronimas Milius

– Šiemet nemažai koncertuojate su Ieva Prudnikovaite. Kokie jūsų santykiai?

– Su ja dirbti labai lengva ir malonu. Mes pažįstami dar nuo „Triumfo arkos“ laikų, labai susidraugavome. Žinoma, mūsų santykiai yra draugiški. Kai renkamės repetuoti, susidaro tokia  maloni atmosfera, juk visi kartu laiką leidžiame. Į repeticijas eini ne kieno nors verčiamas, o dėl to, kad tau ten malonu, dirba profesionalai, su kuriais lengva.

– Ar roką propaguojate tik scenoje, ar tai ir jūsų gyvenimo stilius?

– Manau, kad neįmanoma jo propaguoti tik scenoje, nes tai būtų nenatūralu ir vargu ar kas išeitų. Manau, kad gyvenu tuo. Tai išeina natūraliai: tiesiog domiuosi šia muzika, kas vyksta roko pasaulyje ir panašiai.

– Šiuo metu esate žinomas ir turite nemažai gerbėjų. Ar vartai į sėkmę buvo „Eurovizija“?

– Negaliu sakyti, kad ji neatnešė naudos. Taip, manau, tai buvo kertinis taškas, kai apie mane sužinojo platesnė visuomenė. Aišku, kas domėjosi roku, tie žinojo mane ir iki tol, nes koncertavau su grupe. Tačiau po „Eurovizijos“, „Triumfo arkos“ atisvėriau platesnei daliai visuomenės. Ir man pačiam atsirado daugiau pažinčių, daugiau koncertų, praplatėjo akiratis.

– Jus mokė Česlovas Gabalis ir Povilas Meškėla. Ar visada sutikote su jų pamokomis, ar iškildavo ir konfliktų, ginčų?

– Mokiausi pas juos jau seniau, dabar jie labiau artimi draugai, su kuriais kartais kartu koncertuojame. Šiuo metu daugiau mokausi klasikinio vokalo, nes radau ten to, ką galiu panaudoti ir dainuodamas roką. Turėjau pamokų pas Vladimirą Prudnikovą, Vytautą Juozapaitį, dabar mokausi pas Algirdą Bagdonavičių.

– Kokiais projektais esate užsiėmęs dabar?

– Neseniai su grupe įrašėme antrą albumą, kuris turi pasirodyti rudeniop, kartais koncertuoju su „Triumfo arka“, P.Meškėla, miuzikle „Paryžiaus katedra“. Nuo rudens prasidės studijos, tad esu užsiėmęs nuo ryto iki nakties.

– Ar jaučiate krizę? Gal turite antikrizinį receptą?

– Darbų turiu ir tuo džiaugiuosi, tačiau pastebėjau, kad dabar parduotuvėse galima pigiau apsipirkti, nes kasdien bent vienam vienos rūšies produktui taikoma nuolaida. O aš esu iš tų, kurie atkreipia dėmesį į raudonai pažymėtas akcijas. Antikrizinį receptą, manau, turi susikurti kiekvienas – vieni taupo ten, kiti ten. Aš visada buvau taupus, taip kad man didelių problemų nėra.

– Ką veiksite savaitgalį?

– Laukia trys koncertai – kasdien po vieną.

Dosjė:

Jeronimas Milius gimė 1984 m. spalio 11 d. Vilniuje.

Vilniaus kolegijoje yra baigęs verslo vadybą (logisto ekspeditoriaus specialybę), 2008 m. Vilniaus kolegijoje įstojo studijuoti pramoginio scenos meno.

Nuo 2008 m. yra heavy/power metalo grupės „Soul Stealer” (2003–2007 m. vadinosi „Soul Brothers“) vokalistas. 2004–2006  m. mokėsi vokalo pas Č.Gabalį, nuo 2007 m. – pas P.Meškėlą. 2006 m. nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje buvo Aistės Pilvelytės pritariantysis atlikėjas. Su grupe dalyvavo festivalyje „Roko naktys“, 2006 metais buvo „Bike Show 2006“ pritariantysis vokalistas grupei „Pelenai“, 2008 m. atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius