Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Statkevičiaus gimtadienio proga Maskvoje – specialus vakarėlis

Šiandien, spalio 15-ąją, 41-ąjį gimtadienį švenčia vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius. Kostiumų dailininkas, būdamas Maskvos J.Vachtangovo teatre, naujienų portalui 15min.lt linksmai pasakojo apie laviną gautų trumpųjų žinučių ir geras emocijas.
Dizaineris Juozas Statkevičius pristatė naują drabužių kolekciją.
Per praėjusį gimtadienį dizaineris Juozas Statkevičius taip pat pristatė naują drabužių kolekciją. / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Šiuo metu esu Maskvoje, Vachtangovo teatre (teatro meno vadovas – Rimas Tuminas, – aut. past.) deriname sukneles. Net keista, vakar toks bjaurus oras buvo, o šiandien ir Vilniuje, ir Maskvoje saulė šviečia. Visi sako, kad mano šventei oras užsakytas“, – kalbėdamas telefonu juokėsi J.Statkevičius.

Jis pasakojo dėl gausybės darbų turėjęs nukelti šventę Vilniuje. „Pernai švenčiau ant podiumo ir šiemet bus taip pat. Tik šventę teko perkelti į lapkričio pradžią. Tada pristatysiu kolekciją, o kartu atšvęsime“, – linksmai kalbėjo 41 metų sulaukęs dizaineris.

Va, sėdžiu teatro direktoriaus kabinete, o prieš mane – dovanų gautas didžiausias konjako butelis.Jis teigė šiuo metu dirbantis su 5 spektakliais. „Esu tiesiog paskendęs darbuose. Tai Maskvoje, tai Bratislavoje. Ir šiandien nuo gimtadienio pabėgau“, – sakė J.Statkevičius. Jis juokavo, kad šventė prasidės anksti. „Va, sėdžiu teatro direktoriaus kabinete, o prieš mane – dovanų gautas didžiausias konjako butelis. Bet dar neatkimšau. Gal reikės paragauti taurelę“, – atviravo kostiumų dailininkas.

J.Statkevičius džiaugėsi sulaukęs daugybės sveikinimų iš bičiulių ir kolegų, o Maskvoje ketvirtadienio vakarą draugai net ruošia vakarėlį. „Eisime su Ciskaridze (Maskvos Didžiojo teatro primarijus Nikolajus Ciskaridzė, – aut. past.) į klubą, kurio savininkas – mano pažįstamas. Sužinojęs, kad mano gimtadienis, net surengė specialų vakarėlį. Čia tokioj smagioj vietoj bus, panaši į Vilniuje esančias „Absento fėjas“, – pasakojo J.Statkevičius.

Atsisveikindamas kostiumų dailininkas dėkojo už sveikinimus ir kvietė susitikti Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius