Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jaunoji Monako mados pasaulio žvaigždutė Alisha Velicia – Nijolės Veličkienės anūkė

Kailių salono „Nijolė“ įkūrėja Nijolė Veličkienė turi kuo didžiuotis – jos 9-metė anūkė Alisija Veličkaitė seka močiutės pėdomis. Monake gyvenanti mergaitė nuo mažų dienų pasinėrė į mados pasaulį ir kuria prabangius kailinius drabužius vaikams – ji šį mėnesį pristatė pirmąją savo kolekciją „Alisha V“.
Alisija Veličkaitė
Alisija Veličkaitė / „Alisha V“ nuotr.

Kaip pavyko išsiaiškinti portalui Žmonės.lt, Alishos Velicios vardu prisistato Alisija Veličkaitė. Jos tėtis – Nijolės Veličkienės sūnus, mados namų prezidentas Laimonas Velička. Dar prieš dešimtmetį su pirmąja žmona Rasa išsiskyręs vyras 2005 metų rugpjūtį vedė rusę Iriną ir tų pačių metų lapkritį susilaukė dukters Alicijos.

Alisija Laimonui – jau trečias vaikas. Iš pirmosios santuokos jis turi 23 metų dukrą Simoną ir 19-metį sūnų Haroldą. Vaikinas šiuo metu taip pat pakėlęs sparnus į Monaką, ten studijuoja universitete.

Apie Alishą jau rašo ir Monako, ir Rusijos spauda, tačiau Nijolė Veličkienė apie savo anūkę kalbėti atsisako ir net nenori patvirtinti, kad didžiulio žiniasklaidos dėmesio sulaukusi mergaitė – jos giminaitė.

„Nieko šita tema nekomentuosiu. Nenoriu“, – Žmonės.lt kartojo N.Veličkienė.

LNK nuotr./Nijolė Veličkienė
LNK nuotr./Nijolė Veličkienė

Talentingoji Alisija Veličkaitė bendradarbiaudama su dizaineriu Martinu Mataru sukūrė savo kailinių drabužių kolekciją „Alisha V“, kuri Monake buvo pristatyta šio mėnesio pradžioje, ir pati tapo kolekcijos reklaminiu veidu. Šios kolekcijos modelius įkvėpė mergaitės domėjimasis skirtingomis kultūromis, o pagrindinės kolekcijos spalvos raudona, balta ir mėlyna reprezentuoja Monako ir Rusijos vėliavų spalvas.

Nors „Alisha V“ drabužiai skirti vaikams, jie tokie pat prabangūs ir brangūs kaip suaugusiųjų. Kolekcijoje yra drabužių iš triušio, audinės, lamos, šinšilos, sabalo ir kitų gyvūnų kailių, jie dekoruoti šilko, kašmyro ir odos detalėmis.

„Alisha V“ nuotr./Alisija Veličkaitė
„Alisha V“ nuotr./Alisija Veličkaitė

Duodama interviu „World Fashion“ žurnalistams, Alisija sakė, kad apie savo kolekciją galvoti pradėjo būdama vos 6-erių.

Devynmetė laisvai kalba keturiomis kalbomis – rusų, anglų, prancūzų ir italų, o šiuo metu dar mokosi ir kinų kalbos. Be to, kad kuria prabangius drabužius, mergaitė dar užsiima ir gimnastika bei šoka baletą.

VIDEO: „Alisha V“ fotosesijos užkulisiai
„Alisha V“ nuotr./Alisija Veličkaitė
„Alisha V“ nuotr./Alisija Veličkaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius