Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV portalas skelbia: dizainerė Julia Janus beveik už 2 mln. litų parduoda butą Vilniuje

JAV interneto portale „International New York Times“ aptiktas straipsnis skelbia, kad žinoma Lietuvos dizainerė Julia Janus su vyru aktoriumi ir režisieriumi Stasiu Baltakiu parduoda savo namus Vilniaus Naujamiestyje.
Stasys Baltakis ir Julija Janulaitytė
Stasys Baltakis ir Julija Janulaitytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Minėto portalo rubrikoje „Great Homes & Destinations“, kur rašoma ir apie tarptautinį nekilnojamąjį turtą, publikuojama informacija, kad apartamentai, kuriuos parduoda žinoma Lietuvos menininkų pora, yra 1903 metais statytame Vienos secesijos stiliaus pastate. Trijų aukštų namą projektavo žinomas to meto statybos technikas Antonas Filipovičius-Dubovnikas.

Parduoda, nes per didelis

„Jis mums pasidarė gal kiek per didelis, nusprendėme parduoti“, – portalui Žmonės.lt sakė dizainerė Julia Janus.

Pasiteiravus, kaip jų skelbimas atsidūrė JAV interneto portale „International New York Times“, kūrėja teigė, kad tai jai pačiai buvo staigmena.

„Jie patys išsirinko mūsų namus iš nekilnojamojo turto agentūros skelbimų kaip gražiausią ir įdomiausią objektą. Mes patys jiems to nesiūlėme, iš mūsų pusės tokios iniciatyvos nebuvo“, – patikino dizainerė.

Unikalius namus parduoti nusprendusi šeima emigruoti iš Lietuvos neketina ir tikisi susikurti išskirtinę gyvenamąją aplinką ir kitoje vietoje. Pasiteiravus, ar negaila bus atsisveikinti su taip kruopščiai kurtais namais, dizainerė buvo nusiteikusi optimistiškai: „Tikiuosi kitoje vietoje pavyks irgi susikurti savitus namus.“

Luko Balandžio nuotr./Dizainerė Julija ir Stasys Baltakis
Luko Balandžio nuotr./Dizainerė Julija ir Stasys Baltakis

Norėtų beveik 2 mln. litų

Dizainerė Julija ir Stasys Baltakis savo 141 kv. m butą parduoda su visais baldais, už butą jie tikisi gauti 1 990 000 Lt.

Apartamentų nuotraukas galite pamatyti ČIA.

„International New York Times“ rašo, kad parduodamas butas yra labai patogioje Vilniaus vietoje: šalia yra kelių šalių ambasados, iki į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą įtraukto senamiesčio – vos penkios minutės kelio pėstute, iki oro uosto – tik 15 minučių kelio automobiliu.

Bute yra erdvi gyvenamoji zona, sujungta su virtuve ir valgomuoju, du miegamieji, nedidelis svečių kambarys, du vonios kambariai. Šalia virtuvės yra išlikęs ir restauruotas originalus židinys, dar vienas židinys yra viename iš miegamųjų. Namuose yra tamsaus ąžuolo grindys, išskyrus viename miegamajame, kuriame yra išlikusios autentiškos pušinės grindys. Svečių kambarys pasiekiamas iš svetainės, o į kitus du miegamuosius patenkama per koridorių. Šeimininkų vonios kambaryje vyrauja ryškiai mėlyna spalva, jame yra išlikusi autentiška vonia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius