-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

J.Didžiulis apie savo šeimos emigraciją: tai visiška netiesa

„Mes į Kolumbiją išvykstame maždaug trims mėnesiams, migruojame, ne emigruojame. Kodėl buvo paskelbta kitaip, nežinau. Turbūt kažkas norėjo sulaukti daugiau dėmesio savo laidai“, – piktinosi „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Naglio Bieranco, panele.lt nuotr.

Pirmadienio rytą žiniasklaidą pasiekė išplatintas vienos televizijos pranešimas spaudai, kuriame teigiama, kad Jurgio ir Ericos Didžiulių šeima ketina emigruoti Į Kolumbiją ir bandyti įsitvirtinti vietos muzikos rinkoje.

„Galbūt truputį padirbėsime Kolumbijoje, gal truputį ir pailsėsime. Pabėgsime nuo žiemos. Mes esame žmonės, kurie ieško įspūdžių, o žiema yra ne pats smagiausias metas, žiema yra slegianti, todėl ir išvykstame“, – pagrindinę priežastį, dėl ko keliems mėnesiams palieka Lietuvą, atskleidė J.Didžiulis.

Su žmona Erica, sūnumis Antanu ir Pranu J.Didžiulis ketina išvykti sausio mėnesį po didžiojo žiemos švenčių maratono. J.Didžiulis patikino, kad niekuomet neturėjo minties visam laikui išvykti iš Lietuvos.

„Lietuvoje gimė mūsų vaikai, čia esame įleidę šaknis. Neketiname visam palikti Lietuvos, nors sąlygos čia yra nepalankios, nepalanki tiek ekonominė, tiek politinė padėtis. Žmogus čia yra ne skatinamas dirbti, o užsiimti kita veikla. Manau, jei mes ieškosime galimybių papildomai užsidirbti užsienyje, vis tiek viena koja būsime Lietuvoje“, – teigė muzikantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius