Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas kartu su Egle Ačaite Toronte ieškojo vestuvinio kostiumo?

Į viešumą iškilus krepšininko Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės draugystei, poros santykiai tapo ne vieno žurnalo ar interneto portalų straipsnių temomis: interneto komentatoriai piktais liežuviais plakė, kiti – linkėjo įsimylėjėliams meilės ir gražios ateities, o kiekvienas jų žingsnis yra akylai sekamas ir užfiksuojamas. Pro akis nepraslydo ir poros apsilankymas vienoje Toronto drabužių parduotuvėje.
Jonas Valančiūnas su mylimąja Egle Ačaite
Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė / Facebook.com nuotr.

Šiuo metu į Torontą išvykusi pora apsilankė vienoje gerai žinomoje itališkų vyriškų kostiumų parduotuvėje, kurioje Jonas ieškojo specialiai progai skirto drabužio. Interneto socialiniame tinkle vienas šalies sporto portalas savo paskyroje išplatino skaitytojo nuotrauką, kurioje Jonas kartu su Egle lankosi „Ridolfi“ parduotuvėje ir krepšininkas užsisako kostiumą ir vyriškus marškinius savo būsimoms vestuvėms.

„Jonas Valančiūnas iš „Toronto Raptors“ šiandien užsuko į „Ridolfi“ įsigyti specialiai pagal užsakymą pasiūto kostiumo ir marškinių būsimoms vestuvėms“, – rašoma prie nuotraukos. Nuotraukoje kartu su J.Valančiūnu ir E.Ačaite yra įamžinti Luciano Ridolfi bei Ross Figliano (Luciano Ridolfi – vienas iš bendrovės „Ridolfi“ įkūrėjo Francesco Ridolfi sūnų, kuris valdo įmonę – red.pastaba). Tarp šios parduotuvės klientų yra ir kitas Toronto klubo narys Andrea Bargnani.

facebook.com nuotr./Jonas Valančiūnas
facebook.com nuotr./Jonas Valančiūnas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius