-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jubiliejinį Vienos pokylį Vilniuje šturmavo televizijos projektuose šokti pramokusios žvaigždės

Šeštadienio vakarą Vilniaus rotušėje skambėjo valso garsai – jau dešimtąjį kartą čia surengtas labdaringas Vienos pokylis. Šiemet jis sulaukė tikrai gausaus svečių būrio: nesibaimindamos lauke spaudžiančio kone dvidešimties laipsnių šalčio, rinkosi aukštakulniais bateliais ir pečius apnuoginančiomis suknelėmis pasipuošusios damos, frakuoti ir kostiumuoti vyrai.
Jonas Stankevičius ir Inga Valinskienė
Jonas Stankevičius ir Inga Valinskienė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Savo atvykimu pokylį pagerbė pirmasis Austrijos ambasadorius Lietuvoje dr. Florianas Haugas.

„Čia – pats geriausias orkestras, pats geriausias vakaro vedėjas ir patys dosniausi svečiai“, –  pabrėžė renginio vedėjas aktorius Gintaras Mikalauskas.

Dainius Barzinskas su žmona Irina
Dainius Barzinskas ir Diana Martinėlė

Vakaro metu paaukotos lėšos šiemet atiteks Kauno klinikų perinataliniam centrui – už jas bus įsigyta dvynių slaugos šildoma lovelė. Dalis lėšų skirta ir regėjimą praradusių vaikų gydymui.

„Visą dėmesį sutelkėme į labdarą: norisi, kad žmonės suprastų, jog Vienos pokylis – tai graži labdaringa iniciatyva, o ne tik suknelių paradas. Šiemet nutariau tai įrodyti savo pavyzdžiu: užuot pirkusi brangų dizainerio drabužį, įsigijau suknelę dėvėtų drabužių parduotuvėje, – prisipažino Vienos pokylio ambasadorė, kaunietė verslininkė Inga Budrienė. – Yra prasmingesnių būdų išleisti pinigus, nei eikvoti juos brangiems drabužiams. Svarbiausia – galvoti ne tik apie save.“

Šįkart Vienos pokylyje apsilankė gausus būrys televiziniuose projektuose šokti pramokusių žvaigždžių: Seimo narė Inga Valinskienė, jai vakaro metu asistavęs modelis, rinkodaros specialistas Jonas Stankevičius, dainininkas Justinas Lapatinskas, kultūristas Dainius Barzinskas, Inga Stumbrienė su vyru Aivaru.

Renginyje netrūko ir kitų įžymių asmenų – čia apsilankė ir verslininkai Irena ir Visvaldas Matijošaičiai, Rasa Arlauskienė, dizaineris Liutauras Salasevičius, politikas Juozas Olekas su žmona Aurelija, stilistas Mantas Petruškevičius, baleto šokėjas Nerijus Juška ir kiti.

Viganto Ovadnevo nuotr./Pokylio akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./Pokylio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius