Juozas Statkevičius su savo gerbėjais pasidalijo pikantiška atostogų nuotrauka

Ispanijai priklausančiose Kanarų salose šiuo metu besiilsintis dizaineris Juozas Statkevičius (44) su savo gerbėjais pasidalino itin atvira nuotrauka. Paplūdimyje Juozas pozuoja nuogut nuogutėlis.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį savo socialinio tinklo „Facebook“  profilyje vienas talentingiausių Lietuvos dizainerių patalpino savo nuogo nuotrauką. Po ja jis šmaikštaudamas parašė: „Net ir nuogą pamatėt“. Pikantišką J.Statkevičiaus nuotrauką, kurioje jis be trumpikių, išvysite paspaudę čia.

Šis poelgis susilaukė audringos komentatorių reakcijos, visi puolė komentuoti pikantišką nuotrauką. Be to, per parą mygtuką „patinka“ buvo spustelėję daugiau nei 60 J.Statkevičiaus „Facebook“ draugų.

Žinoma, savo nuomonę komentaruose išliejo ir Juozo bičiulė Asta Valentaitė. „Wow! Nu, Juozai, ir drąsus tu!!! Nors turint tokį kūną...  Galima jį ir parodyti“, – gyrė dizainerį ji.

Portalas Žmonės.lt mėgino susisiekti su dizaineriu telefonu, tačiau nei į skambučius, nei į trumpąsias žinutes jis neatsakė.

Ispanijai priklausančios ir puikiu klimatu pasigirti galinčios Kanarų salos yra išsidėsčiusios netoli Afrikos žemyno, jų krantus skalauja Atlanto vandenynas. Lietuviams geriausiai žinomos Kanarų archipelago salos – Tenerifė ir Gran Kanarija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius