-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jurga serga už įdomų krepšinį

Dainininkė Jurga Šeduikytė-Bareikienė, nors savęs ir nevadina didele krepšinio gerbėja, retkarčiais apsilanko rungtynėse ir pasimėgauja emocingu reginiu. Jurga žiūri ne tik krepšinį, bet ir amerikietiškąjį futbolą, tačiau pati mėgsta ne jėgos, o logikos reikalaujantį sportą.
J.Šeduikytė-Bareikienė stebi krepšinio rungtynes
J.Šeduikytė-Bareikienė stebi krepšinio rungtynes. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Snukeris

Paskutinį kartą Jurgą, stebinčią krepšinio rungtynes, buvo galima išvysti praėjusį šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje, kur dėl Lietuvos krepšinio lygos reguliariojo sezono nugalėtojo vardo susikovė Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Kauno „Žalgiris“. Tąkart rezultatu 90:81 laimėjo „Lietuvos rytas“. Kurią komandą rungtynių metu palaikė J.Šeduikytė-Bareikienė?

„Nesu tokia didelė, prisiekusi krepšinio gerbėja, kad rinkčiausi vieną ar kitą komandą. Kartais būna, sergu už vienus, o kartais būna, kad žmogus labai gražiai žaidžia kitoje komandoje ir aš to negaliu neįvertinti“, – šypsojosi dainininkė.

Kartais būna, sergu už vienus, o kartais būna, kad žmogus labai gražiai žaidžia kitoje komandoje ir aš to negaliu neįvertinti.

Pusantrų metų sūnų Adą su aktoriumi Vidu Bareikiu auginanti moteris prisipažino, kad krepšinio rungtynėse tenka apsilankyti nedažnai, tačiau kiekvieną kartą stebint žaidimą gyvai lieka daug daugiau įspūdžių nei įprastai.

„Kartais nueiname į krepšinio varžybas, nes tai smagu.  Krepšinį smagiau stebėti gyvai, o ne per televizorių. Man tiesiog yra gražu žaidimas, visos emocijos, kurios kyla rungtynių metu ir kai lieka paskutinis kėlinys“, – kalbėjo dainininkė.

Knygelės vaikams „Pasaką apie Slieką ir jo draugą Pašiauštą“ autorė tikino, kad įdomesnis už krepšinį jai yra angliškasis biliardas. Jį dainininkė stebi per „Eurosport“.

„Tai yra pakankamai sudėtingas žaidimas. Man gražus logikos ir kūrybos derinys, tai man labai įdomu. Taip pat žaviuosi amerikietišku futbolu, nes matau jame jėgą, vyrišką gaivalą. Be to, visiškai nesuprantu, kokie principai galioja šiam žaidimui“, – pasakojo dainininkė.

Jurga ne tik mėgsta stebėti sporto rungtynes, bet ir pati dalyvauti. Kartais moteris išmėgina savo taiklumą ir sumanumą. Dainininkė prisipažįsta, kad pirmenybę teikia loginiams, mažiau fizinių jėgų reikalaujantiems žaidimams.

„Taip, nes aš moteris. Jei renkuosi pati, dažniausiai renkuosi labiau strateginį žaidimą ar žaidimą su kūrybos elementais. Esu ir pati žaidusi tiek angliškąjį, tiek amerikietiškąjį biliardą. Kartais ir krepšinį pažaidžiu“, – teigė J.Šeduikytė-Bareikienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius