-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jurgis Didžiulis: „Aš nenoriu naudotis „Bitės“ paslaugomis, nes jas reklamuoja Lavrinovičiai“

Nėra žmogaus, kuris nebūtų matęs telekomunikacijų bendrovės „Bitė“ reklamos su krepšininkais Darjušu ir Kšyštofu Lavrinovičiais. Reklaminiai filmukai su broliais televizijos ekranuose ir internete sukasi apie tris mėnesius bei kelia šypseną ne vienam žiūrovui, tačiau tik ne Jurgiui Didžiuliui ir jo žmonai Ericai. Pasipiktinę „Bitės“ pasirinktais reklaminiais veidais Didžiuliai apsisprendė atsisakyti šios kompanijos paslaugų. J.Didžiulis portalui Žmonės.lt sakė, kad šiuo metu vyksta sutarties nutraukimo procesas.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Gretos Skaraitienės nuotr.
Luko Balandžio nuotr/Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis

Savo nepasitenkinimą J.Didžiulis trečiadienį liejo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Puft! Ir mes paliekam „Bitę“. Kažkas „Bitės“ reklamos skyriuje pamiršo, kad reklaminiai veidai atstovauja įmonės vertybėms, o šie bachūrai garsūs ne vien dėl pasiekimų krepšinio aikštėje. Mūsų šalyje verda šuršulas dėl gėjų teisių ir seksualinių mažumų tolerancijos. Politikai apsimetinėja dorovės karžygiais, bet niekas nepastebi, kad ši kampanija siunčia netiesioginę žinutę, kad kriminalinio pobūdžio seksualiniai iškrypimai yra atleistini. Ar visa Lietuva serga amnezija, vertybine šizofrenija, ar aš vienas durnas“, – savo nepasitenkinimą parodijuodamas reklamą su Lavrinovičiais liejo Jurgis.

Portalui Žmonės.lt Jurgis sakė, kad nieko prieš brolius Lavrinovičius jis neturįs, tačiau būtent dėl jų, nenori būti „Bitės“ paslaugų klientais. Muzikantas pridūrė, kad šiuo metu kaip tik ir vyksta sutarties su telekomunikacijų bendrove nutraukimo procesas.

„Aš nieko prieš būtent prieš šiuos krepšininkus neturiu, bet man nepatinka „Bitės“ sprendimas pasirinkti tokius reklaminius veidus. Tai parodo pačios kompanijos požiūrį. Žinoma, kiekvienas turi savo nuomonę, bet aš nenoriu mokėti už telefono sąskaitas, kurios reklaminiai veidai – broliai Lavrinovičiai ir taip juos remti“, – sakė J.Didžiulis.

Erica Jennings pasiūlė iškastruoti

Erica Jennings
Erica Jennings

Tiesa, Erica Jennings-Didžiulis, kuri taip pat socialiniame tinkle pasidalino savo vyro išsakyta nuomone, dar griežčiau pridūrė angliškai (kalba originali ir netaisyta): „Being pampered and allowed to train every day while in jail, so you can go straight back to playing basketball is NOT paying for your crimes. It is NOT proper jail time. They should have been castrated. And they got out early.“ (liet. „Kalėjime jais rūpinosi ir leido treniruotis kasdien, kad tik vos išėję jie galėtų grįžti į profesionalaus krepšinio aikštelę. Tai nėra teisingas būdas sumokėti už savo nusikaltimus. Tai neteisingai praleistas laikas kalėjime. Jie turėtų būti iškastruoti. Ir jie iš kalėjimo išėjo gerokai per anksti.“)

Erica savo griežtą nuomonę grindė tuo, kad jei Lietuvos įstatymai įteisintų kastravimą, išprievartavimų skaičius sumažėtų pernakt.

„I didn't say they should've been executed. I said they should've been castrated. If castration was the penalty for rape, the numbers would diminish overnight“ (liet. „Aš nesakiau, kad jie turėjo būti pasiųsti myriop. Sakau, kad turėtų būti iškastruoti. Jei kastracija būtų bausmė už išžaginimą, jų skaičius sumažėtų per naktį“).

Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius

K.Lavrinovičius: „Galbūt Erica pajuokavo?“

Krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius portalą Žmonės.lt patikino, kad ant Didžiulių nepyksta, mat kiekvienas gali turėti savo nuomonę.

„Aš pritariu savo brolio nuomonei ir nelabai noriu veltis į šią diskusiją. Tokia yra jų (Ericos ir Jurgio – red. past.) nuomonė. Jie, galbūt taip išauklėti, todėl taip ir kalba“, – sakė K.Lavrinovičius.

Portalo Žmonės.lt paklaustas, ką jis mano apie E.Jennings-Didžiulis pasiūlymą, Kšyštofas svarstė: „Galbūt ji tiesiog pajuokavo arba nepagalvojusi parašė. Visko pasitaiko. Man tikrai nėra pikta, tiesiog tokie dalykai niekuomet nėra malonūs. Ypač, kai tai sako žmonės, deklaruojantys savo tolerantiškas pažiūras.“

Bendrovės „Bitė Lietuva“ reakcija

Trečiadienio pavakarę bendrovė „Bitė Lietuva“ socialinio tinklo paskyroje paskelbė, kad nesutinka su tokia Jurgio Didžiulio nuomone: „Galbūt Facebook'e jau matėte Jurgio Didžiulio įrašą apie mūsų reklamos herojus brolius. Gaila, kai klientas pasirenka kitą operatorių, tačiau nesutinkame su jo nuomone. Iš darbo su broliais patirties matome, kad jie – kultūringi, labai šilti ir linksmi žmonės. Juk ne mums vertinti žmonių praeitį, o savo darbais šie žymūs krepšininkai rodo, kad kiekvienas, net suklydęs, turi tolesnio gyvenimo galimybę.“

Youtube.com nuotr./Broliai Lavrinovičiai
Youtube.com nuotr./Broliai Lavrinovičiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius