-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jurgita Anusauskienė: „Po fotosesijos reikėjo poros dienų, kad atsigaučiau“

Fotomenininkė Jurga Anusauskienė (42) ir šokėjas Andrius Greblikas (25) ne tik be atvangos pluša šokių aikštelėje, bet ir noriai savo rezultatais dalijasi su gerbėjais. Pora surengusi ypač ryškią, valiūkišką ir aistringą fotosesiją, kurioje ir atsispindi visas poros darbas, dalijasi nuotraukomis ir siūlo jas įvertinti.
Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas / Gedmanto Kropio nuotr.

LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė portalui Žmonės.lt pripažino, kad labai nustebo, pamačiusi žiniasklaidoje užvirusį skandalą, kad daugiau nei prieš savaitę publikuota jos ir Andriaus fotosesija – kitos fotosesijos kopija. Ir ne šiaip sau kitos, o konkurencinės televizijos šokių projekto „Šok su manimi“ fotosesijos, kurioje pozavo Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

Gedmanto Kropio nuotr. /Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
G.Kropio nuotr. /Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

„Pirmiausiai noriu pasakyti, kad mūsų fotosesija nė iš tolo nėra mėgdžiojimas. Tiek raudona, tiek juoda yra spalvos virtusios aistros ir šokių epitetais. Tai absoliuti klasika. Juk mums paviešinus savo fotosesijos nuotraukas, TV3 projekto nuotraukos dar nebuvo niekur publikuotos, tad kaip mes galėjome jas nusikopijuoti?“ – retoriškai klausė Jurga ir ironiškai pridūrė, kad kitose fotosesijose, matyt, patys to nežinodami „mėgdžios“ Jurijų Smoriginą.

Moteris patikino, kad pati būdama fotografė, puikiai supranta, kaip sunku yra surengti fotosesiją ir padaryti kokybiškas nuotraukas. Pasak jos, tai – sunkus ir alinantis darbas.

„Mūsų fotosesija truko 8 valandas. Nors aš esu prie tokio krūvio pripratusi, o per visą repeticijų laikotarpį neturėjau laisvų dienų, po fotosesijos man prireikė net dviejų poilsio dienų – taip buvome pavargę“, – savo patirtimi dalijosi šokių projekte nuo rudens dalyvausianti fotomenininkė.

Šokių ir šarmingosios poros gerbėjams skirtoje spalvingoje ir itin aistringoje fotosesijoje, anot Jurgos, nėra suvaidintų emocijų. Visi užfiksuoti kadrai atspindi nuotaikas, kurios tvyrojo ore Jurgai ir Andriui bešokant. Būtent natūralumas ir buvo projekto dalyvių siekiamybė.

„Fotosesija yra ne tik meniška, bet ir puikiai atspindi šokio stilius, kuriuos mes repetuojame ir žadame šokti. Tikrai yra visko: nuo hiphipo iki salsos. Dirbo profesionali komanda, tad nuotraukos išėjo puikios ir labai spalvingos. Mes norėjome kuo natūraliau pademonstruoti kiekvieną judesį ir, mano nuomone, tiek man, tiek Andriui tai labai gerai pavyko“, – pokalbį baigė ir į repeticiją nuo pat ryto išskubėjo Jurga Anusauskienė.

Gedmanto Kropio nuotr./Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
Gedmanto Kropio nuotr./Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius