-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė į Gruziją atvyko be bagažo – 12 vakarinių Juozo Statkevičiaus suknelių „pasiklydo“ Kijeve

Į Gruziją išvykusi televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė sulaukė nemalonios staigmenos. 15min.lt šaltinių žiniomis, į Tbilisio oro uostą 26-erių gražuolė atvyko be lagaminų. Gruzijos Batumio mieste J.Jurkutė su šios šalies muzikinių TV laidų vedėju Berdo Kutubidze keturis vakarus ves tarptautinį dainų festivalį „Golden Talent“.
Jurgita Jurkutė
Jurgita Jurkutė / BFL nuotr.

Nemalonią žinią apie paklydusį bagažą 15min.lt patvirtino vienas festivalio organizacinio komiteto narių Gintaras Tubelis.

„Jurgita į Batumį atvyko tik vakar. Ji Batumyje, o jos lagaminų nėra. Batumio nepasiekė 12 vakarinių Juozo Statkevičiaus kurtų kostiumų, kuriais ji turėtų puoštis visas keturias konkurso dienas“, – kartėlio neslėpė G.Tubelis. Tačiau daugelį metų su skirtingais Lietuvos atlikėjais į įvairius tarptautinius konkursus keliaujančio vyro teigimu, stengiamasi padaryti viską, kad suknelės pasiektų Batumį iki trečiadienio vakaro – tada prasideda renginys.

Dėl suknelių neriasi iš kailio

„Šiandien gavome informacijos, jog J.Jurkutės lagaminus rado Kijeve, Ukrainoje. Kada jie pasieks Batumį dar neaišku, bet svarbiausia, kad tie prabangūs kostiumai yra. Konkursas jau rytoj, tad verčiamės per galvą ir mes, ir konkurso organizatoriai, kad tik laiku sulauktume dingusių lagaminų“, – antradienį 15min.lt sakė G.Tubelis.

Jurgita Batumyje, o jos lagaminų nėra. Batumio nepasiekė 12 vakarinių Juozo Statkevičiaus kurtų kostiumų, kuriais ji turėtų puoštis visas keturias konkurso dienas. Anot jo, pats suknelių kūrėjas J.Statkevičius į Batumį atskrenda tik konkurso dieną – rugsėjo 7-ąją. „Jis kol kas dar apie tai nežino, nes tikime, kad drabužiai mus pasieks laiku“, – vylėsi organizacinio komiteto narys. Anot jo, kaip J.Jurkutei sekasi repetuoti – tebūna intriga. Kol kas nežinoma, kaip pasipuošusi lietuvaitė žengs į sceną Batumyje. Šis miestas yra ant Juodosios jūros kranto, pietvakarių Gruzijoje, Adžarijos autonominiame regione, apie 20 km nuo Turkijos sienos.

Konkursantės jaudinasi, bet jaučiasi stiprios

Pasak G.Tubelio, konkurse „Golden Talent“ dalyvaujančios lietuvaitės Vilija Matačiūnaitė ir Ona Kolobovaitė Batumyje yra jau nuo rugsėjo 1-osios. „Ruošiamės ir repetuojame savo konkursinius numerius. Šio festivalio metu įvyks merginų, kaip dueto, debiutas. Žinoma, jaudinamės, bet tai, ką matau repeticijų metu, džiugina. Tai profesionalu ir originalu“, – džiaugėsi jis. Anot G.Tubelio, šis festivalis Batumyje pirmasis, tad lietuvių žinios ir patirtis gali labai padėti, kad konkursas būtų kuo profesionalesnis.

Lietuvoje J.Jurkutę pakeis Natalija Bunkė

O kol J.Jurkutė pavergs publiką Gruzijoje, jos vietą greta aktoriaus Vytauto Šapranausko vedant šokių projektą „Šok su manimi“ artėjantį šeštadienį užims viena garsiausių Lietuvos moterų – Natalija Bunkė. Ką tik pirmagimio susilaukusi dainininkė ketina publikai pažerti staigmenų. „Dizainerė Ella Tatarinova specialiai Natalijai jau siuva pasakiškas šilko sukneles, žiūrovų laukia galybė romantinių staigmenų, juk šio projekto pavadinimas – „Meilė“, – sakė projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius