-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jurgita Jurkutė kasdien primena savo mamai, kokia ji jai brangi

Motinos diena – viena gražiausių pavasario švenčių – Lietuvoje tradiciškai švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Priešingai nei Kovo 8-ąją, moterys-mamos tą dieną yra džiuginamos ne įmantriomis puokštėmis, bet švelniais pavasario žiedeliais ir, svarbiausiai, meile. Eterio gražuolė Jurgita Jurkutė, neseniai triumfavusi ir kaip mylimiausiai vaikų televizijos žvaigždė, teigia, jog šios šventės, kaip ir daugelio kitų, nesureikšmina.
Jurgita Jurkutė
Jurgita Jurkutė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Nemėgstu švenčių apskritai, jų sumaterializavimo, todėl stengiuosi gyventi taip, kad kiekviena diena būtų tarsi ypatinga proga“, – mintimis dalijosi tituluota gražuolė.

Paklausta, kaip vis dėl to sveikina mamą, moteris atviravo, jog dažniausiai jos net nebūna namuose, tad sveikinti tenka telefonu. Tačiau svarbiau nei skambutis tą dieną, J.Jurkutei yra nuolatinis ryšys su mama.

„Ją labai stipriai myliu, todėl skambinamės kiekvieną dieną po kelis kartus. Manau, kad būtent tai yra svarbiausia – nepamiršti savo artimųjų kiekvieną, o ne kažkokią išskirtinę dieną, bei nuolat priminti, kokie šie žmonės mums yra brangūs“, – atviravo J.Jurkutė, pridurdama, kad tai kartu ir palinkėjimas lietuviams, taip mėgstantiems sureikšminti įvairias progas.

Savo mamai žavioji TV projektų vedėja negailėjo mielų žodžių: ,,Geriausia, gražiausia, o svarbiausia, kad ji – mano Mama, kuriai linkiu sveikatos ir ypatingos kantrybės su tokiais pasiutusiais vaikais kaip mudu su broliu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius