Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justė Arlauskaitė-Jazzu: „Motinos dienos proga pažadu mamai, kad daugiau neberūkysiu svetainėje“

„Mes viską darom dviese, abidvi šnekamės, abidvi einam į vakarėlius, į renginius ir abidvi nusprendėm, kad reikia laikytis dietos,“ – atviravo dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu . Jos santykiai su mama Aukse yra labai atviri ir artimi.
Atlikėja Jazzu su mama Aukse
Atlikėja Jazzu su mama Aukse / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šita mama žino visus dukros vyrus,“ - kalbėjo atlikėjos motina, o garsi dukra skubėjo pridurti, kad jos mama visuomet išreiškia nuomonę apie dainininkės vyrus.

„Ji iš karto pasako: čia tau, čia ne tau, tas geras, o tam to trūksta. Pastato juos į vietą, paaiškina, kada malkas kapoti, pasako, kai per mažai gėlių dovanoja!“ – su šypsena pasakojo Jazzu. Kad Justė taps žinoma, jos mama žinojo, kai dukrai buvo 12 metų.

Šiandien nuoširdžiausios dainininkės dovanos mamai  – tai jai skirtos dainos, o paskutinis daiktas, kuriuo Justė ją nudžiugino, buvo garintuvas.

Ką atlikėja norėtų pažadėti savo brangiausiam žmogui per šiųmetę šventę? „Mamos dienos proga pasižadu, kad daugiau neberūkysiu svetainėje“, - patikino J. Arlauskaitė – Jazzu.

Atviri ir nuoširdūs garsių Lietuvos žmonių santykiai su jų mamomis - jau ateinantį pirmadienį 18 val. 55 min. pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius