Ką gera ir bloga padariau 2010 metais?

Kasdien padarome šimtus įvairių darbų. Žurnalas „Privatu + TV gidas“ paprašė, kad prieš pat Naujuosius mūsų garsenybės apžvelgtų savo 2010 metus ir išpažintų, ką gera ir bloga nuveikė.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / T. Biliūno nuotr.

Merūnas Vitulskis (27)

•    Geru savo darbu galėčiau pavadinti tai, jog šįmet turėjau kone dvigubai daugiau įvairių labdaringų renginių. Manau, dėl to tapau bent šiek tiek geresniu žmogumi. Tikiu, kad išdalytas gerumas ateityje taip pat sugrįš gerumu.
•    Blogas buvau dėl to, kad smarkiai apleidau mokslus Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Dėl to labai pykstu ant savęs. Laimė, kad kol kas niekas negrasina manęs išmesti, nes turiu labai supratingus dėstytojus.

Vakario Paukštės nuotrauka/Vitalija Katunskytė
Vakario Paukštės nuotrauka/Vitalija Katunskytė

Vitalija Katunskytė (54)

•    Mano geras darbas – suorganizuotas labdaringas koncertas Mažeikių rajone. Tikslas buvo surinkti 5 metų sergančiam berniukui nemažą pinigų sumą, reikalingą ausies operacijai. Kartu pasikviečiau dainininką Radžį ir Klaipėdos parodijų teatrą. Mums visiems pavyko surinkti 14 tūkstančių litų ir padėti berniukui.
•    blogu darbeliu galėčiau pavadinti dalyvavimą laidoje „Valanda su Rūta“, kurioje kalbėjau apie vyrų ir moterų santykius. Ten dėl ilgo savo liežuvio ir humoro jausmo leptelėjau: „Moterys, dalykimės vienos su kitomis savo vyrais.“ Po šio nerimto pareiškimo sulaukiau daug piktų anoniminių laiškų ir skambučių. Moterys mane badė pirštais ir vadino svetimų vyrų viliotoja. Prisipažinsiu: dėl visų tų bobų mėnesį bijojau pasirodyti viešumoje!

Ž. Baryso nuotr./Andrius Butkus
Ž. Baryso nuotr./Andrius Butkus

Andrius Butkus (29)

•    Padariau nemažai gerų darbų. Tik visi jie gana savanaudiški: atidariau savo šokių mokyklą „Elegant dance“, pradėjau rimtai mokytis vokalo paslapčių pas Rositą Čivilytę, prisidėjau prie vaikinų grupės įkūrimo, sukūriau vaidmenis šokių spektakliuose „Fedra“ ir „Geiša“.
•    Na, o blogas 2010 metais buvau todėl, kad nesusiradau tos vienintelės ir nenusivedžiau jos prie altoriaus.

Butauto Barausko nuotr./Donalda Meiželytė-Svilienė
Butauto Barausko nuotr./Donalda Meiželytė-Svilienė

Donalda Meiželytė-Svilienė (35)

•    Manau, kad geriausias mano šiais metais atliktas darbas tas, kad nenuveikiau nieko bloga. Gyvenau ir elgiausi taip, kaip norėčiau, kad su manimi elgtųsi aplinkiniai. Atlikau daugybę kasdienių darbų – rūšiavau šiukšles, kasiau sniegą daugiabučio, kuriame gyvenu, kieme, bendravau su tautiečiais, rašiau piktus straipsnius apie nevykusį politikų valdymą, bandžiau atvesti į doros kelią vietinę girtuoklę.
•    Nieko bloga specialiai nedariau, o jei kam ir padariau ar ką įžeidžiau, meldžiu atleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius