Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalendorių pristačiusi Beata Nicholson sulaukė netikėtos dovanos

„Koks pirmadienis, tokia ir visa savaitė“, – kviesdama į jau antrojo „Beatos šeimos kalendoriaus“ pristatymą rašė virtuvės meistrė Beata Nicholson. Vaišindama garsius bičiulius namuose ruoštais kalėdiniais skanėstais, kulinarinės laidos vedėja pati taip pat gavo netikėtų dovanų.
Beata Nicholson, Algimanta Žukauskienė, Rokas Petkevičius
Beata Nicholson, Algimanta Žukauskienė, Rokas Petkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tik vakar atskridau iš Londono, todėl didžioji dalis gėrybių atkeliavo iš ten – kitaip niekaip nebūčiau spėjusi paruošti“, – sveikindama susirinkusiuosius prisipažino B.Nicholson.

Džiaugdamasi jau antruoju šeimos kalendoriumi, žinoma moteris pasakojo, kad šiemet jis orientuotas ne tik į šeimas, turinčias vaikų, bet tinkamas ir studentams ar vienišiams.

„Šiame kalendoriuje prie kiekvienos dienos yra keturi stulpeliai, kuriuose savo planus gali įrašyti keturi šeimos nariai. Tačiau pernai iš draugių, neturinčių vaikų, sulaukiau kritikos, kodėl pirmą stulpelį pavadinau „Mama“. Taigi šiemet kalendorius nieko nebediskriminuos ir kiekvienas norintis galės įsirašyti savo vardą“, – juokėsi Beata, šįkart kiekvieno mėnesio lape skaitytojams pateikdama šeimos vakarienei tinkančio patiekalo receptą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Beata Nicholson ir Lavija `urnaitė-Kairienė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Beata Nicholson ir Lavija Šurnaitė-Kairienė

Šeimos gyvenimo planavimo kalendoriaus autorė prisipažino, kad pati yra užkietėjusi planuotoja ir spontaniškai pakviesta į vakarėlį – deja, neateitų.

„Mano virtuvėje kabo vienas šeimos planavimo kalendorius, rankinėje nešiojuosi dar du asmeninius, o be to, aktyviai naudoju kalendorių telefone. Aš tikrai labai mėgstu viską susiplanuoti ir viską žinoti į priekį, todėl, norint mane kur nors pakviesti, reikėtų tai daryti maždaug prieš savaitę“, – neslėpė tarp dviejų šalių kursuojanti moteris.

Naująjį leidinį sutiko ir audringai palaikė televizijos veidai Rokas Petkevičius, Algimanta Žukauskienė, Lavija Šurnaitė-Kairienė, Rasa Jakilaitienė ir kiti. Sveikindami maisto ruošimo asę, svečiai negailėjo ne tik gerų žodžių, bet ir mielų dovanų. Šilčiausią jų vakaro šeimininkei įteikė R.Petkevičius – visą dėžę savo mamos keptų žagarėlių, kurie netrukus papildė šventinį ir Kalėdomis dvelkiantį stalą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Beata Nicholson ir Odeta Čičkauskaitė-Bložienė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Beata Nicholson ir Odeta Čičkauskaitė-Bložienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius