-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalgaryje koncertavę Violeta ir Vilius Tarasovai susižavėjo kaubojų kraštu

Kanados mieste Kalgaryje per Jonines lietuviams koncertavę Violeta ir Vilius Tarasovai į Lietuvą grįžo kupini kuo geriausių įspūdžių ir įsitikinę, kad už Atlanto yra laukiami bei mylimi. Tiesa, nuotaiką porai kiek sugadino dėl vėlavusio lėktuvo parai atidėtas skrydis į Lietuvą.
Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje
Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje / Asmeninio archyvo nuotr.

„Skrydis į Torontą vėlavo pusantros valandos, todėl į jį atskridę mes, kaip kokie sportininkai, bėgome per visą oro uostą. Jiems buvo pranešta, kad vėluojame ir nors, kai mes atbėgome, dar stovėjo keleivių eilė, mūsų į lėktuvą neįleido, nes nebuvome užregistruoti skrydžiui“, – Žmonės.lt kelionės nuotykius pasakojo Vilius (33). Dėl šio vėlavimo atlikėjams teko atšaukti Šventojoje numatytą koncertą ir parą praleisti įstrigus Toronte.

Tačiau paklaustas, kaip praėjo viešnagė Kalgaryje, Vilius, rodos, iš karto pamiršo vėlavusį lėktuvą, nes laikas Kanados mieste porai praėjo puikiai.

Asmeninio archyvo nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje
Asmeninio archyvo nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje

„Mes itin daug nekeliavome, tik apsižiūrėjome Kalgarį ir kalnus. Didžiausią įspūdį, žinoma, paliko kalnai, apylinkių gamta. Prieš pusę metų buvome Toronte, galvojau, kad ten atvažiavęs pamatysiu indėnų  gimtinę, tačiau nieko tokio nebuvo. O štai Kalgaris yra pilnas kaubojų, visi čia važinėja krovininiais džipais“, – pasakojo Vilius ir juokėsi, kad šiame mieste merginoms princas ant balto žirgo yra princas su baltu džipu. Dėl tokio vaikino, pasak pašnekovo, lydosi visos vietinės panelės.

Koncerte – ir lietuviai, ir kanadiečiai

Vilius ir Violeta liko labai patenkinti juos priėmusiais lietuviais ir visais, kuriuos sutiko viešnagės metu. Atlikėjas džiaugėsi, kad visi bendravo nuoširdžiai, kaip seni pažįstami. Poros koncerte dalyvavę tiek lietuviai, tiek vietiniai gyventojai nuo pat pirmų dainos akordų išskubėjo į šokių aikštelę ir ne kartą prašė pakartoti dainas.

Nors Kalgaryje gyvena vos 300 lietuvių, tačiau koncertas vyko didžiuliame bare-restorane, o išgirdę muzikos garsus, Tarasovų atėjo pasiklausyti ir kitoje salėje sėdėję kanadiečiai.

Nors mūsų šalyje klausytojai dažniau muziką siunčiasi internetu, o ne perka lietuvių atlikėjų kompaktinius diskus, Kalgaryje gyvenantys tautiečiai Tarasovų atsivežtus muzikinius įrašus tiesiog išgraibstė.

„Išpardavėme visus ir dar pritrūkome. Kažkada, kai viešėjome Amerikoje, pardavėme gal tik 20 kompaktų, todėl šį kartą mažai ir pasiėmėme“, – pasakojo Vilius ir pridūrė, kad viena iš koncerto Kalgaryje organizatorių planuoja šią vasarą apsilankyti Lietuvoje, ji ir nuveš į Kanadą daugiau kompaktinių diskų.

Tie patys Kalgario lietuviai Vilių ir Violetą kviečia grįžti pas juos, tik šį kartą ne koncertuoti, o pailsėti. „Sakė, kad labai gražu iš Kalgario per kalnus važiuoti iki Vankuverio. Ten galima net ir meškų pamatyti. Buvo jų ir Kalgaryje, tačiau su jomis nesusidūrėme. Bet, jei išeitum vienas į mišką, vargu ar grįžtum“, – apie gyvenimą kanadietiškos gamtos prieglobstyje pasakojo Vilius. O Kalgaryje atlikėjai matė stirnų, elnių, briedžių, per gatves šokuojančių kiškių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius