Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanuose tęsiasi vakarėlių maratonas ir toliau sklinda žinia apie „Redirected“

Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komanda jau spėjo įsisukti į Kanų kino festivalio sūkurį. Ilgas darbo dienas filmo prodiuseriai bei aktoriai palydi smagiuose vakarėliuose, kur ne tik ilsisi, bet taip pat mezga naudingas pažintis. Dar didesnį festivalio svečių dėmesį penktadienį kurstė komandos numylėtiniai paršeliai Žibutė ir Gvazdikas, kurie drauge su aktoriumi Andriumi Paulavičiumi virto Britanijos karalienės sargybos nariais.
„Redirected“ vakarėlių maratonas Kanuose
„Redirected“ vakarėlių maratona Kanuose / Filmo kūrėjų nuotr.

„Redirected“ komandos teigimu, Kanuose dienos atrodo ilgesnės, kadangi tenka ir dirbti, ir linksmintis vienu metu.

„Nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro aktyviai ieškome kino partnerių, bendraujame su daugybe skirtingų kino profesionalų bei mėgėjų. Todėl apsilankymai vakarėliuose leidžia kiek atsikvėpti nuo darbinio festivalio tempo“, – sako viena iš filmo prodiuserių Daiva Jovaišienė.

Vakar Lietuvos kino centro organizuotame vakarėlyje susitiko ir galėjo pabendrauti daugybė Lietuvos kino industrijos atstovų bei šventės svečių.

„Lietuvių organizuotame vakarėlyje buvo smagu sutikti bičiulius bei naujus pažįstamus ir apie kiną kalbėtis ant jūros kranto. Paplūdimyje mūsų paršelius spėjo pavedžioti Kanuose viešintis Jonas Bobelis. Puiku, kad kinu domisi ne tik šios industrijos atstovai“, – teigia Norbertas Pranckus, atsakingas už filmo platinimą.

Dėmesio Žibutei bei Gvazdikui vakar atseikėjo ne tik vakarėlio svečiai, tačiau ir žurnalistai bei praeiviai. Žmonės skubėjo fotografuoti ir klausinėti apie paršelius, Kanų gatvėse vedžiojamus britų karališkojo sargybinio, kurį įkūnijo A.Paulavičiaus.

„Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, skirtame supažindinti su filmo naujienomis.

Filmo kūrėjų nuotr./Redirected vakarėlių maratona Kanuose
Filmo kūrėjų nuotr./„Redirected“ vakarėlių maratonas Kanuose

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius