-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko ir Saulius Skambinas dažniausiai susitinka... lovoje (papildyta sausio 21 d.)

Nors pramogų pasaulis ūžia, esą ne už kalnų dainininkės Karinos Krysko ir jos mylimojo šokėjo Sauliaus Skambino vestuvės, žurnalui „Privatu!“ pora patikino, kad tai tik gandai. Be to, jie prasitarė, jog pastaruoju metu vienas nuo kito atitolo. „Dabar dažniausiai susitinkame tik lovoje“, – sako Saulius. „Ir joje miegame, o ne ką nors veikiame...“ – patikslina Karina.
Karina Krysko ir Saulius Skambinas
Karina Krysko ir Saulius Skambinas

Vardas, pavardė: Karina Krysko.
Gimimo data, vieta: 1981 05 14, Vilnius.
Šeima, kurioje gimė: mama Janina dirba parduotuvėje, tėčio neteko prieš devynerius metus; turi dar dvi seseris – Evą (30) ir Violetą (34).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Pasiekimai: Vilniaus konservatorijoje baigė choreografiją; vienos iš populiariausių Lietuvos merginų grupių „69 danguje“ narė, taip pat įvairių muzikos stilių atlikėja bei šokėja; su mylimuoju Sauliumi sėkmingai Lietuvai atstovavo šokių „Eurovizijoje“.

Vardas, pavardė: Saulius Skambinas.
Gimimo data, vieta: 1978 01 03, Kaunas.
Šeima, kurioje gimė: mama – Irena, tėtis – Rimas; turi jaunesnįjį brolį Andrių (27);
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Pasiekimai: respublikinių ir tarptautinių šokių turnyrų dalyvis, finalininkas ir prizininkas; Saulius šoka jau daugiau nei 25 metus, o treneriu dirba beveik dešimtmetį; su Karina įkūrė „Žvaigždžių mokyklą“.

Į tą patį miestą tuo pačiu metu dainininkė Karina ir šokėjas Saulius važiuoja dviem skirtingais automobiliais. Pastaruoju metu įsimylėjėliai daugiau laiko praleidžia skirtinguose miestuose, o ne kartu. Jie beveik nesimato ir susitinka tik permiegoti lovoje. Kalbas apie vestuves Karina ir Saulius kol kas siūlo pamiršti. Kas nutiko? Pasirodo, dėl visko kalta jų nauja bendra veikla – „Žvaigždžių mokykla“, kuriai pora skiria daugiau laiko nei asmeniniams santykiams. Ar šis užmojis nesugadins jų šiltų ir išpuoselėtų santykių? Ar kalbos apie vestuves, vaikus ir bendrą gyvenimą nebus tuščios?

Sauliau, kaip sugalvojai dirbti su Karina?

Kadangi mus sieja šokiai ir muzika, nusprendėme naują bendrą veiklą sieti su šiomis sritimis. Taip atsirado „Žvaigždžių mokykla“, kurioje sujungėme muziką, šokį, o partnerių Ugniaus ir Jurgitos Kiguolių dėka – dar ir grožį.

Tačiau dirbti kartu dviem mylimiesiems yra gana savižudiška... Nemanai, kad tai gali pakenkti santykiams? Juk yra daug pavyzdžių, kai poros, prasidėjus bendram darbui, išsiskiria.

Dėl šito nesibaiminu. Viskas paprasta. Įvairiuose miestuose atidarėme daug „Žvaigždžių mokyklos“ atstovybių. Kartu į jas važiuoti negalime, todėl vykstame atskirai. Mes nedaug laiko kartu praleidžiame: lyg ir dirbame drauge, bet tuo pačiu metu ir atskirai. Susitinkame tik permiegoti.

Mariaus Žičiaus nuotrauka/Karina Krysko ir Saulius Skambinas
Mariaus Žičiaus nuotrauka/Karina Krysko ir Saulius Skambinas

Ar ne per mažai laiko praleidžiate drauge?

Na, bandysime suderinti laiką, bent jau savaitgalius ar atostogas leisime kartu. Dabar, kai steigiame „Žvaigždžių mokyklos“ atstovybes įvairiuose Lietuvos miestuose, tikrai viskas yra tarsi beprotybė.

Įžvelgi privalumų dirbdamas su Karina?

Atradau kitokią Kariną. Iš pradžių ją pažinau kaip dainininkę, vėliau – kaip šokėją, o dabar – kaip gerą organizatorę. Ji puikiai moka viską sudėlioti, strateguoti, derinti. Be to, Karina – puiki patarėja.

Neseniai vėl pasklido kalbų, esą netrukus bus Tavo ir Karinos vestuvės. Tai tiesa?

Tai tuščios kalbos. Mes apie tai negalvojame. Kadangi esame per daug užsiėmę, asmeniniam gyvenimui nebelieka laiko. Kai jo bus, tada ir galvosime.

O vaikai? Jiems irgi kol kas nėra laiko?

Nežinau, kada bus vaikai... Tiesiog iš pradžių aplink save reikia sukurti atitinkamą aplinką. Kadangi dabar daug važinėjame darbo reikalais, tiesiog fiziškai nespėtume. Jei kalbame apie širdies reikalus ir jausmus, žinoma, be proto norisi atžalų. Jei viskas nutiktų neplanuotai (t. y. būtų netyčiukas), tuomet kažką keistume savo darbuose ir pasveikintume mažylį išvydus šį pasaulį. Minties atsikratyti vaiko tikrai nebūtų.

O Jūsų vaikas bus šokėjas?

Turbūt bus krepšininkas (juokiasi). Jei rimtai, norėčiau, kad vaikas ir šoktų, ir dainuotų. Dalis būtų Karinos, o kita dalis – manęs.

Karina, dirbti su mylimuoju Tau yra privalumas ar trūkumas?

Yra žmonių, nesugebančių asmeninių reikalų atskirti nuo darbo. Jei darbe kyla ginčų, tai paveikia ir santykius. Tačiau mums sekasi viską atskirti. Turbūt dėl to man nesvarbu, ar dirbu su mylimu žmogumi, ar ne.

Teodoro Biliūno nuotr./Karina Krysko ir Saulius Skambinas
Teodoro Biliūno nuotr./Karina Krysko ir Saulius Skambinas

O intensyvi veikla dar nepradėjo kliudyti Jūsų bendravimui?

Mes įpratome prie įtempto darbo ritmo.

Bet Saulius teigia, kad pastaruoju metu Jūs susitinkate tik lovoje...

Taip, tai tiesa.

Gal pagerėjo lovos reikalai? Juk labiau vienas kito išsiilgstate...

Trūksta normalaus bendravimo, nes lovoje dažniausiai miegi. Na, nebūtinai, juk daugiau laiko miegi, nes būni pavargęs, ir svajoji tik apie poilsį. Dėl darbo mūsų santykiai nenukenčia.

Tau patinka dirbti su Sauliumi?

Taip. Net nežinojau, kad jis turi vadybininko gyslelę. Aš esu lėta, daug ką pamirštu, o Saulius viską tvarko nedelsdamas. Tokio teigiamo bruožo anksčiau nepastebėjau.

Sklinda kalbų apie Jūsų vestuves. Girdėjau, kad pastarosios šnekos Tave rimtai įsiutino...

Viskas priklauso nuo nuotaikos. Kartais klausinėjančiam žurnalistui norisi piktai atšauti, bet vėliau supranti, kad toks jo darbas. Stengiuosi išlikti mandagi, tačiau neretai būna sunku. Kartais atrodo, kad kuo daugiau mūsų klausinėja apie vestuves, tuo labiau jos tolsta, žmonės jų nenori. Kitą vertus, kai tikrai ateis metas tuoktis, aplinkinių nuomonė mums bus nesvarbi.

Per kolegės Godos Alijevos (23) vestuves su Sauliumi prasitarėte, kad savo jungtuves kelsite užsienyje. Vis dar manote taip pat?

Ne, tai buvo tik svarstymai. Tiesiog tuo metu taip viskas atrodė, taip galvojome... Laikas bėga, daug kas keičiasi, kinta ir skonis. Nebūtinai tuoksimės užsienyje.

Ieško naujų talentų

Naujai atidarytoje „Žvaigždžių mokykloje“ dabar pats darbymetis. Renkami talentingiausi jaunuoliai, kurie ateityje galės lengvai įsilieti į pramogų pasaulio sūkurį. „Įkūrėme daug šios mokyklos atstovybių visoje Lietuvoje. Jau pradėti rinkti vaikai. Nuo mažų dienų norime atrasti jaunuosius talentus ir padėti jiems sužibėti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Yra ir suaugusiųjų grupių. Šiuo metu važinėjame po Lietuvos mokyklas ir atrenkame gabiausius vaikus. Vėliau visus kviesime treniruotis ir tobulėti. Beje, mokslai „Žvaigždžių mokykloje“ kainuoja tik simbolinę sumą. Nepriklausomai nuo tėvų finansinės padėties, stengiamės visiems vaikams suteikti galimybę pas mus patekti, – pasakoja Saulius. – Negalėčiau pasakyti, kad su Karina ėmėmės verslo – tai tiesiog širdžiai maloni veikla, kurioje būtina ir verslininko gyslelė.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius