Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karmėlavoje naują terasą atidariusi Inga Budrienė dovanų gavo tris paršelius

Verslininkė Inga Budrienė ir virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ketvirtadienio vakarą Karmėlavoje atidarytos „Gurmė terasos“ svečiams parengė ne vieną staigmeną. Tačiau ir pati vakaro šeimininkė sulaukė netikėtos dovanos – trijų juodų paršelių – vietnamietiškų kiaulių.
Darius ir Inga Budriai
Darius ir Inga Budriai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Juokdamasi I.Budrienė sakė, kad miniatiūrinės „knyslės“ papildys terasos augintinių būrį – čia jau auga zuikiai, triušiai ir neseniai Dariaus Budrio žmonai padovanotas katinas Šampas.

Pirmiausia svečius, besirenkančius į atidarymą, pasitiko arklys, pakinkytas vežimaičiu, pilnu šio sezono derliaus – morkų, obuolių, kopūstų. Po renginio visos ūkininko Vidmanto Kvedaro padovanotos valgomos gėrybės bus pristatytos vienai iš Kauno valgyklų, kuriose kasdien pietauja socialiai remtini asmenys.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Bolgovas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ruslanas Bolgovas

„Gurmė terasoje“ vienam vakarui buvo įrengta improvizuota virtuvė, kurioje darbavosi dizainerės Gintarės Ačaitės temine varlyte pasipuošęs šefas R.Bolgovas ir jo asistentas Paulius Urbonas. Duetas, stebint publikai, pagamino salotas iš bulvių traškučių, kviečių kruopų ir pagrindinio akcento – kiškio kopūstų, rinktų Pakaunės miške.

Kiškio kopūstais buvo pagardinta ir karamelizuotų burokėlių užtepėlė, patiekta su namine duona. Svečiai vaišinosi ne tik salotomis su miške rinktais kiškio kopūstais, bet ir vieno kąsnio cepelinais su sraigių mėsos, lašišų ar stirnienos įdarais.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nerijus Juška, Kristė Kaikarytė, Urtė Šilagalytė, Kristina Kaikarienė, Elvyra Monginienė ir Sandra Knaizevičiūtė
Nerijus Juška, Kristė Kaikarytė, Kristina Kaikarienė, Elvyra Monginienė, Sandra Kniazevičiūtė, Urtė Šilagalytė

Pasimėgauti neįprastais patiekalais atvyko dainininkė Arina, praėjusią savaitę mini ralį Palangoje laimėjusios „Sparnuotosios komandos“ narės – Kristina Kaikarienė, Urtė Šilagalytė, Elvyra Monginienė ir Sandra Kniazevičiūtė, jų treneris, lenktynininkas Gintautas Šlepikas, drabužių kūrėja Žaneta Juozapavičienė, baleto primarijus Nerijus Juška su drauge dainininke Agne Jurgilaite, varlyčių dizainerė Gintarė Ačaitė, floristas Antanas Mažonas.

Restorano „Briedžių medžioklė“ prieigose įsikūrusioje terasoje svečius smagiai nuteikė ir neįprasta fotosienelė – I.Budrienė ir R.Bolgovas ant medinės pertvaros sukabino šviežius kopūstus.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Inga Budrienė ir Ruslanas Bolgovas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Inga Budrienė ir Ruslanas Bolgovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius