Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas gyvena su žvaigždėmis?

Įprasta manyti, kad žinomi žmonės poros sau ieško tame katile, kuriame ir patys verda, t. y. pramogų pasaulyje. Tačiau būna išimčių. Įdomu, kaip gyvena garsenybių antrosios pusės, kurioms šou pasaulis yra visiškai svetimas?..
Mindaugas Vasiliauskas ir Edita Daniūtė-Vasiliauskienė
Mindaugas Vasiliauskas ir Edita Daniūtė-Vasiliauskienė / Teodoro Biliūno nuotr.

Mindaugas Vasiliauskas (32)
Šeimos galva esu aš

Žinomos šokėjos, šokių trenerės Editos Daniūtės–Vasiliauskienės (30) vyras sako, kad nesunku gyventi su žinomu žmogumi. „Mes gyvename Lietuvoje, ne Holivude, paparacai iš paskos nesekioja, tad drąsiai galime vaikščioti gatvėmis. Kai nenoriu, kad mano nuotraukos patektų į spaudą, tiesiog neinu su žmona į viešą renginį. Mūsų gyvenimas niekuo nesiskiria nuo kitų Lietuvos šeimų“, – šypsosi Mindaugas.
Šokių konkursų komisijoje dažnai dalyvaujančią Editą esame įpratę matyti itin griežtą. Gal ji yra ir šeimos galva? „Šeimos galva esu aš. Patikėkite, aš daug griežtesnis už žmoną. Vargu ar galėtume kartu gyventi, jei Edita man vadovautų. Konkursuose ji yra griežta teisėja, o namuose – švelni žmona ir gera mama“, – sako Mindaugas.

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Jolanta Sakalauskienė ir Karolis Sakalauskas
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Jolanta Sakalauskienė ir Karolis Sakalauskas

Jolanta Sakalauskienė (35)
Mano vyras – ne pižonas

Žinomo aktoriaus žmona didžiuojasi turėdama tokį puikų vyrą. „Man malonu, kad žmonės gatvėje jį atpažįsta kaip puikų aktorių. Būtų daug blogiau, jei Karolis jų atmintin įstrigtų kaip prastos reputacijos veikėjas“, – juokiasi Jolanta.
Kokia turėtų būti garsaus vyro žmona, kad šeimoje vyrautų darna ir ramybė? „Jeigu Karolis būtų žinomas ūkininkas, manau, turėčiau nusimanyti apie ūkininkavimą. Kadangi mano vyras yra humoro laidų aktorius, man pakanka turėti gerą humoro jausmą. Atvirai tariant, man jokio skirtumo, ar žmogus žinomas, ar ne. Jeigu jis protingas, tuomet šeimoje bus ir darna, ir santarvė, ir ramybė. Lietuvoje garsūs žmonės dažniausiai yra pižonai, savimylos, garbėtroškos, tik ekrane jie atrodo labai mieli ir žavūs. Džiaugiuosi, kad Karolis nesilanko vienas vakarėliuose, neįsivelia į dirbtinai kuriamus skandalus. Namuose jis yra mylimas vyras ir mylimų vaikų tėtis. Aš esu labai laiminga, kad mes kiekvieną dieną leidžiame kartu“, – sako Jolanta.

G.Skaraitienės nuotr./Diana Gaičiūnaitė-Dirmė ir Virgilijus Dirma
G.Skaraitienės nuotr./Diana Gaičiūnaitė-Dirmė ir Virgilijus Dirma

Virgilijus Dirma (34)
Mano žmona – ne iš kosmoso!

„DiArchy“ magės Dianos Gaičiūnaitės–Dirmės (33) vyras Virgilijus dažnai išgirsta tokius klausimus: „Ar tavo žmona realus žmogus?“, „Ji tikrai ne iš kosmoso?“
„Verslo susitikimuose ar naujų bičiulių kompanijoje manęs klausia: „Kokia yra Diana?“, „Ar namuose ji irgi demonstruoja magijos triukus?“, „Ar Diana gamina valgyti?“ Beveik pusvalandį sugaištu, kol atsakau į visus dominančius klausimus“, – sako Virgilijus.
Kalbėdamas apie žmoną, verslininkas jai negaili gražių žodžių. „Diana – labai gera ir šilta moteris. Aš pastebėjau – jei žmogus talentingas, tuomet visose srityse. Beje, šaunu, kad mano antroji pusė yra žinomas žmogus, mat jei Diana sugalvotų nusukti į kairę, žiniasklaida kaipmat suuostų“, – juokiasi Virgilijus.

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Monika Samėnienė
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Monika Samėnienė

Monika Samėnienė (31)
Dėl itališkos prigimties netūno šešėlyje

Monika – ne iš tų moterų, kurios tūno vyro šešėlyje. „Nors mus su Linu žmonės atpažįsta gatvėje, kalbina vaikai, manęs tai nevargina, nes nesu kukli, mėgstu dėmesį. Nesu iš tų moterų, kurios po vestuvių ima dėvėti apdribusius megztinius ir nutrintus batus. Myliu save, tad mėgstu pasilepinti grožio procedūromis, dievinu aukštakulnius, sukneles, ryškesnį makiažą, nestandartinius kvepalus. Tam įtakos turbūt turi mano itališka prigimtis“, – šypsosi Monika.
Koks iš tikrųjų yra Linas Samėnas? „Toks, koks ir televizoriaus ekrane – linksmas, nuoširdus. Aš mėgstu vyrą palepinti gardžiais pietumis, desertais, dovanėlėmis, o jis man irgi nelieka skolingas. Labai myliu šunis, todėl iš Lino dovanų esu gavusi du augintinius. Mano vyras į daugelį moteriškų užgaidų žiūri atlaidžiai – iš pradžių paburba, bet galiausiai nusileidžia. Atskleisiu dar vieną paslaptį: Linas – azartiškas automobilių sporto gerbėjas ir kompiuterinių žaidimų maniakas“, – gražių žodžių sutuoktiniui negaili Monika.

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Aleksas Lemanas su žmona
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Aleksas Lemanas su žmona

Milda Lemanienė (67)
Ištraukiau laimingą likimo bilietą

Su vyru garsiu estrados dainininku Aleksu Lemanu (69) Milda gyvena jau 42 metus. „Kiekvieną vyrą reikia išsiauklėti. Moteris privalo būti laputė, – juokiasi Milda. – Aš esu karšto būdo, o Aleksas – lėtapėdis. Kartu perėjome ir ugnį, ir vandenį. Niekada nesijaučiau esanti vyro šešėlyje, nes visą gyvenimą buvau finansiškai nepriklausoma.“
Tačiau, pasak ponios Mildos, yra ir kita – nemalonioji – šlovės pusė. „Mes mėgstame kartu lankytis dideliuose prekybos centruose ar turguje, bet labai nemalonu, kai žmonės mus nužiūrinėja, stebi, ką dedame į pirkinių krepšelį. Rūpinamės beglobiais gyvūnėliais, todėl dažnai jiems nuperkame nebrangios dešrytės. Už nugarų tuomet išgirstame šnabždesius: „Žiūrėk, žiūrėk, kaip blogai žvaigždės gyvena, pilką dešrą perka.“ Tas sekiojimas ir badymas pirštais labai vargina, todėl kartais Aleksas į miestą mane išleidžia vieną“, – sako Milda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius