-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kas kitais metais išsituoks, susilauks vaikų, pakeis orientaciją? (papildyta gruodžio 30 d.)

Vaivos ir Gaudento prognozės 2010-iesiems
Vaiva Budraitytė ir Gaudentas Naujokas
Egmontas Bžeskas
Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija ir Deivydas Zvonkai
Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija ir Deivydas Zvonkai

Natalija (26) ir Deivydas (32) Zvonkai: vaiko gimimas lems santuokos krizę

Natalija ir Deivydas – harmoninga, tvirta pora, tarsi kairė ir dešinė rankos. Jie vienas kitam tolerantiški, vienas kitą palaiko, supranta ir leidžia nusukti „į šoną“. Pirmas kitų metų pusmetis bus palankesnis nei antras. Deivydas – jausmingas žmogus, jam neskirta loginio mąstymo. Viską savo tvirtose rankose laiko Natalija. Gyvenime, tarsi šachmatų žaidime, ji kelis ėjimus apgalvoja į priekį. Deivydas labai blaškosi: vieną vakarą jis nubėga pas kažkokią mergaitę, o kitą kaip šunytis grįžta pas žmoną, tačiau Natalija viską jam atleidžia. Vis dėlto Zvonkų smerkti nereikia – jiems toks gyvenimas patinka, todėl kitiems lieka tik pavydėti tokios santarvės.
Kitais metais ši pora neišsiskirs, tačiau viso gyvenimo kartu nenugyvens. Tikėtina, kad jie susilauks vieno bendro vaiko, o to vaikelio gimimas gali turėti įtakos santuokos krizei. Zvonkai vaikelio turbūt susilauks Drakono metais.
 

Mariaus Žičiaus nuotr./Goda Alijeva
Mariaus Žičiaus nuotr./Goda Alijeva

Goda Alijeva (23): vaikeliui gimti – palankiausias metas

Blogasis laikotarpis Godos gyvenime jau baigėsi. Dabar ji gyvens ramiai, pagimdys vaikelį ir penkerius metus mėgausis darniu gyvenimu, kurio nedrums paskalos, skandalai. Su Rolandu Goda gali susilaukti daugiau nei vieno vaiko. Ji nemoka logiškai reikšti minčių – o tai jau visam gyvenimui. Goda – labai kompleksuotas žmogus. Ne veltui ji sulaukė priekaištų iš buvusių vaikinų ar jų mamų, nes yra per daug vėjavaikiška.
Žinau datą, kada iširs Alijevų santuoka, tačiau apie tai kalbėti būtų neetiška. Goda yra įsimylėjusi, prieš akis laukia gražūs metai, o vaikeliui gimti kitąmet bus palankiausias laikas.
 

zmones24.lt/Foto naujienai: Nijolė Pareigytė prisipažino, kad būdama gamtoje iš palapinės net neišlenda
zmones24.lt/Foto naujienai: Nijolė Pareigytė prisipažino, kad būdama gamtoje iš palapinės net neišlenda

Nijolė Pareigytė–Neli (25): jei Artūras jos neves, pasigailės

Jei Nijolė neištekės artimiausiu metu, jai vestuvių teks laukti dar šešerius metus. Jaunuolis, kurį Nijolė išsirinko (krepšininkas Artūras Jomantas – aut. past.), jai nėra tinkamas, šiek tiek per prastas. Jis kol kas dar nesuvokia, ką praras, jei nesiryš jos vesti. Vieną dieną vaikinas dėl šito pasigailės.
Visi sportininkai priklauso vergų kategorijai, todėl Artūras turėtų suprasti suradęs nuostabią merginą. Nijolė – puiki moteris, energijos užtaisas. Kodėl atlikėja išsirinko krepšininką? Intelektualios moterys ieško seksualių vyrų. Nijolės kuriamas kvailelės įvaizdis yra tik režisūra. Iš tiesų ji protinga mergina.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Egmontas Bžeskas
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Egmontas Bžeskas

Egmontas Bžeskas (35) privalo vesti kitais metais arba niekada

Egmontas – grieko vertas vyrukas, ne be reikalo prie jo taip kimba merginos. Bijau, kad jam netektų keisti lytinės orientacijos, nes tie, kurie visą gyvenimą gauna tai, ko užsimano, sulaukę 40–ies ryžtasi eksperimentams ir sugula su savo lyties atstovais. Egmontui, kaip patinui, nieko nereikia užkariauti, jis nėra patyręs nesėkmingos medžioklės – pačios merginos prieš jį išsirikiuoja į eilę.
Kiti metai E. Bžeskui bus labai sėkmingi. Jis pradės naują gyvenimo etapą, naują verslą. Visi Ožiaragiai veda arba labai anksti, arba labai vėlai. Egmontas privalo vesti kitais metais arba jam išvis nereikėtų tuoktis, t. y. kad nei sau, nei merginai nesugadintų gyvenimo.

 

Viganto Ovadnevo nuotr./Asta Valentaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Asta Valentaitė

Asta Valentaitė (28) ieško kito milijardieriaus

Ponia Valentaitė yra ypač išmintinga moteris. Kad ir kas nutiktų, ji vis tiek pasieks savo tikslą. Yra toks anekdotas: „Ar gali moteris vyrą padaryti milijonieriumi? Taip, jei jis prieš tai buvo milijardierius.“ Asta turi tokių sugebėjimų. Tai viena iš tų moterų, kurios neša nelaimes. Jei vyras nenori nuskursti, jis neturėtų jos vesti: su Asta galima tik kartu gyventi, bet jokiu būdu neįteisinti santykių.
A. Valentaitės puiki intuicija. Iš paprastos šeimos ji sugebėjo patekti į turtingiausių Europos žmonių ratą, puikiai pasinaudojo savo grožiu. Astos laimė slypi piniguose. Gražus vyras, jei jis neturi pinigų, šiai moteriai nereikalingas. Su aktoriumi Vytautu Rumšu gal ir buvo trumpas romanas, bet kam jai reikalingas tas berniukas?! Asta nusitaikiusi į kur kas rimtesnį grobį. 2010–ieji jai bus labai produktyvūs. Matyt, suras kitą turtingą draugą.
 

Mariaus Žičiaus nuotrauka/Violeta ir ViliusTarasovai
Mariaus Žičiaus nuotrauka/Violeta ir ViliusTarasovai

Violeta (35) ir Vilius (30) Tarasovai: laikas antram vaikeliui

Vilius ir toliau bus labai geras, nes būti blogam šalia Violetos – neįmanoma. V. Tarasovienė – be galo protinga moteris, todėl ir visus kitus metus ji užims šeimos lyderio poziciją. 2010–aisiais Tarasovų kūrybinė veikla sustings, todėl tai tinkamas laikas planuoti antrą vaikelį.
Daugelis pašiepia šiuos atlikėjus, kad kiekviename renginyje jie dalyvauja kartu. Iš tiesų Violeta elgiasi labai išmintingai, juk norint išsaugoti vyrą, jį reikia nuolat kontroliuoti. Ji gudriai pasielgė: susirado jauną, rūpestingą vyrą, iš paskos nesivelka buvusios žmonos ar nesantuokiniai vaikai. Visos išmintingos moterys žino, kaip smagu lovoje turėti gerą, šiltą „katiną“.

 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai

Arūnas (43) ir Inga (43) Valinskai: skandalų bus daug

Arūnas ir toliau sau „gamins“ priešus. Jo autoritarinis valdymas televizijoje buvo unikaliai teisingas, o dėl lankstumo ir diplomatijos stokos politikoje buvo skaudžiai nubaustas likimo. A. Valinskas nėra sutvertas politikai. Jis turi puikią savybę visada laiku kaip žiurkė pabėgti iš skęstančio laivo. Seime jam greitai taps neįdomu, tad kitais metais jau pradės galvoti, ką jis čia veikia? Arūnas suprato, kad prie „lovio“ jo niekas lengvai neprileis. Skandalų šio vyro gyvenime bus dar daug.
A. Valinskas vedė idealią žmoną. Inga yra tokia atsidavusi sutuoktinė kaip Laima Paksienė, tik, savaime aišku, kur kas aukštesnio intelekto. Ingos dėka visos krizės Valinskų šeimoje buvo išgyventos tyliai ir neskausmingai. Turbūt Arūnas yra šeimos galva, o Inga – kaklas, kuris sukioja galvą. Skyrybų Valinskų šeimoje tikėtis neverta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius