Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kasmet kartu grybaujančias Kariną Krysko ir jos mamą Janiną šiemet nustebino netikėtas radinys

Kai Kaune gyvenančią dainininkę Kariną Krysko-Skambinę aplankė iš sostinės atvykusi mama Janina, moterys jau žinojo, kaip praleis kartu laisvalaikį – šiltai apsirengusios ir gerai nusiteikusios jos patraukė į mišką ieškoti grybų ir pasimėgauti rudenine gamta.
Karina Krysko-Skambinė, jos mama Janina ir žaltys
Karina Krysko-Skambinė, jos mama Janina ir žaltys / Asmeninio albumo nuotr., Žmonės.lt montažas

„Mama svečiavosi pas mus namuose, o kiekvienais metais stengiamės tada, kai būna grybų metas, bent trumpam išeiti į mišką. Neturime tikslo pririnkti labai daug grybų, tai labiau pasivaikščiojimas po mišką, meditacija“, – Žmonės.lt sakė Karina.

Kartu su moterimis į mišką leidosi ir dainininkės sūnus Majus – jis, anot pašnekovės, taip pat mėgsta tokius pasivaikščiojimus, viskuo domisi. Tačiau bene labiausiai miškas patinka Karinos mamai Janinai.

„Mano mama – tikra gamtos mylėtoja, ji labai mėgsta gamtą tiek vasarą, tiek rudenį, jos įkalbinėti eiti į mišką tikrai nereikia“, – juokėsi pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Karina Krysko-Skambinė
Asmeninio albumo nuotr./Karina Krysko-Skambinė

Ar kompanija pririnko daug grybų, ar vis dėlto labiau mėgavosi meditacija miške?

„Nepažįstu daug grybų rūšių, todėl kurių nežinau, tų ir nerenku, nerizikuoju, o mano mama kur kas geriau orientuojasi. Pririnkome jų nedaug, todėl tą patį vakarą iškepėme su bulvėmis ir suvalgėme. Pernai, kai buvo daugiau baravykų, juos džiovinome, mama labai skaniai juos marinuoja mažuose stiklainiukuose“, – pasakojo Karina.

Asmeninio albumo nuotr./Karina Krysko-Skambinė su mama Janina
Asmeninio albumo nuotr./Karina Krysko-Skambinė su mama Janina

Kompanijos miške laukė netikėtas radinys – staiga K.Krysko-Skambinė miško paklotėje aptiko ramiai besiilsintį žaltį. Karina jo neišsigando, o štai mamai šis susitikimas paliko įspūdį.

„Toks, sakyčiau, nemažas gražuolis, bet tupėjo ramiai, nebėgo. Majukas išvis neišsigando, norėjo net paglostyti. Labiausiai išsigando mama, nes ji pirmąkart miške sutiko tokį gyvį“, – sakė Karina.

Vis dar garsiai kalbama apie miške žiemoti vis nesiruošiančias erkes, tykančias aukų – ar jų šeima nepabijojo prieš eidami į mišką? „Erkių labai prisibijau – vasarą prisiimu galybę priemonių, apsirengiu, o grįžusi iš miško apsižiūriu, tačiau dabar, sako, kad jos jau dingsta. Grįžę, rodos, nieko neparsinešėme kartu“, – šypteli.

Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinės aptiktas žaltys
Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinės aptiktas žaltys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius