Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kavą į kakavą iškeitęs Saulius Urbonavičius prisipažino per savaitę jos išgeriantis penkiolika puodelių

Antradienio popietę vienoje sostinės kavinukėje kava kvepėjo kur kas labiau nei įprastą dieną – žinomi žmonės joje pristatė specialiai „Išsipildymo akcijai 2013“ sukurtas kavas. Rytui skirta kava, meile alsuojanti kava, aktorių kava – tikimasi, kad šios naujos skonio idėjos patiks „Vero Cafe“ lankytojams, mat nuo kiekvieno nupirkto „Išsipildymo akcijos“ lipduku pažymėto kavos puodelio dalis sumos bus pervesta į šių metų akcijos fondą.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Renginio vedėjas Mindaugas Rainys pasidžiaugė, kad „Išsipildymo akcija“ per vienuolika metų surinko didelę paramą ir padėjo tiems, kuriems labiausiai trūko finansinės pagalbos: „Per vienuolika metų buvo suaukoti 23 milijonai litų ir tai labai džiugina, nes paramos susilaukė tikrai nemažai žmonių.“

Prie labdaringos idėjos prisijungusi radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė išdrįso pirmoji pagaminti savo kavą. „Ryte visi labai skubame, neturime laiko, todėl savo kavą pavadinau „Šok į kelnes!“. Pati per dieną išgeriu du puodelius kavos. Pirmasis puodelis visada būna 7 val. 42 minutės, nes tuo metu darbe visada turiu pirmąją reklaminę pertraukėlę“, – pasakojo mergina.

Raminta Vyšniauskaitė
Raminta Vyšniauskaitė

Tuo tarpu Saulius Urbonavičius-Samas nusprendė gaminti kakavą, tikindamas, kad šis gėrimas ne tik labai skanus, bet ir kur kas sveikesnis už kavą: „Kakava tik atrodo kaip vaikų gėrimas. Pietų Amerikoje indėnai kakavą laikė auksu – jie net atsiskaitydavo už daug ką būtent kakava. Manau, kad šis gėrimas kur kas geresnis už kavą. Per savaitę išgeriu dešimt-penkiolika puodelių kakavos – ir mano vaikas ją mėgsta“, – gamindamas šį gėrimą pasakojo jis.

„Nepirkite visokių tirpių kavų iš parduotuvių – geriau jau paieškokite normalios kavos. Pasikartosiu, bet šiaip kakava kur kas geriau už bet kokią kavą“, – pridūrė jis, pabrėždamas, kad nekokybišką kavą gerti apskritai nesveika.

Į renginį atvykę muzikinio projekto „Romeo ir Džiuljeta“ nugalėtojai – Raminta Naujanytė-Bjelle ir Tadas Juodsnukis savo gaminamą kavą pavadino tiesiog saldžiu desertu. Bjelle prisipažino, kad yra tikra kavos mėgėja: „Aš labai mėgstu visokią kavą. Ši kava bus pilna meilės ir saldumo, tiesiog puikus desertas.“

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Tuo tarpu aktorius Tadas Gryn pasirinko gaminti paprastą juodą kavą, kurią pavadino tiesiog „Aktoriaus kava“: „Ji bus labai stipri, nes kartais reikia save prikelti po ilgų darbų, repeticijų. Kad smegenys pradėtų greitai veikti, reikia stiprios kavos, todėl maniškė bus paprasta ir labai stipri. Labiausiai mėgstu espreso kavą, nes jos nedaug ir ji labai veiksminga.“

Renginiui jaukumo suteikė gyvai atliekami kūriniai, kuriuos susirinkusiems dovanojo R.Vyšniauskaitė ir „Chorų karų“ generolai – ansamblio „Quorum“ vyrukai.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius