Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionėje į Kanus Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komandą lydi dūžtantys stiklai ir žmonių draugiškumas

Penktadienį nuo Vilniaus Rotušės į Kanų kino festivalį triukšmingai išlydėta Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ komanda su Andriumi Paulavičiumi, Mindaugu Papinigiu bei paršeliais Žibute ir Gvazdiku jau skaičiuoja nuvažiuotus kilometrus, nemigo valandas bei gausėjančius žymiųjų kiaulaičių gerbėjus. Šiuo metu komanda trumpam apsistojo Lenkijoje, kur ilsisi ir dėlioja tolimesnius kelionės planus.
Kelionės akimirka
Kelionės akimirka / Filmo „Redirected“ komandos nuotr.

„Išvykdami iš Lietuvos sutikome pirmuosius savo misijos gerbėjus. Mėsos nevalgantis degalinės darbuotojas suskubo įsiamžinti su mūsų bendrakeleiviais paršeliais, o Peteshos žirgyne mus ne tik pasitiko gausybė jo gyventojų, bet ir buvome aprūpinti maistu bei šienu Žibutei ir Gvazdikui – jų komfortas kelionės metu mums šiuo metu yra svarbiausias“, – teigia A. Paulavičius.

Pagal pradinį planą, „Redirected“ komandos nariai šiuo metu jau turėjo būti Čekijoje, tačiau nesėkmės kelionės pradžioje privertė ilgiau užsibūti Lenkijoje. Visgi aktorių teigimu tai naudinga patirtis.

„Kol kas aplinkybės mums nėra itin palankios – suskilo automobilio stiklas, o specialiai kelionei gamintas tentas buvo apdraskytas vėjo, dėl to sušlapo mūsų daiktai. Tačiau neįtikėtina kaip greitai sulaukėme pagalbos svečioje šalyje. Lenkijoje sustoję taisyti apgadinto automobilio netrukus išgirdome kaimynų lenkų pasiūlymą padėti. Taigi, nors aplinkybės ir prieš mus, – už mus žmonės“, – sako M. Papinigis.

Su visais kelionėje sutiktais žmonėmis „Redirected“ komanda jau spėjo aptarti klausimą, ar kiaulė yra labiau žmogaus draugas nei maistas. Aktoriai tikina, jog sutiktieji, kurie iki šiol apie tai ir negalvojo, dabar bent jau įklimpo į gilesnius apmąstymus ir žada keisti savo požiūrį.

„Patys su Mindaugu jau kurį laiką nevalgome mėsos ir manome, jog niekas neturėtų valgyti savo draugo. O tokios mums ir yra kiaulaitės. Pasiruošimas kelionei truko ilgai, jau spėjome nuvažiuoti kelis šimtus kilometrų, todėl esame labai pavargę. Tačiau taip pat esame ir labai užsidegę kelionės idėja, tad dabar ilsimės ir vos po kelių valandų miego judėsime tolyn bei lauksime naujų išbandymų“, – teigia A. Paulavičius.

„Redirected“ komanda Kanus planuoja pasiekti antradienį vakare, tačiau iki tol ekipažas aplankys Čekiją, Italiją ir Prancūziją.

TAIP PAT SKAITYKITE, APIE KOMANDOS IŠLEISTUVIŲ VAKARĄ SOSTINĖS CENTRE.

„Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje www.facebook.com/RedirectedMovie, skirtame supažindinti su filmo naujienomis.

VIDEO: Filmo „Redirected“ ištraukos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius