Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Jakštas naujame Tomo Sinickio klipe suvaidino blogiuką – korumpuotą verslininką

Muzikantas, buvęs grupės „Gravel“ lyderis Tomas Sinickis savo gerbėjams ruošia staigmeną – jau ketvirtadienį dienos šviesą išvys jo naujas dainos „Juokas pro ašaras“ vaizdo klipas.
Kęstutis Jakštas
Kęstutis Jakštas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas

Drauge su prodiuserine kompanija „Zest“ jis žada visiškai kitokį vaizdo klipą – sarkastišką, kupina šmaikščios ironijos, su būriu garsių Lietuvos aktorių. Čia įsiamžino blogiukais tapę Larisa Kalpokaitė, Darius Meškauskas, taip pat – jų oponentai, teisybės ieškotojai pankai-anarchistai: Severija Janušauskaitė, Petras Kuneika ir gaujos vadas Mindaugas Papinigis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tomas Sinickis filmuoja pankišką vaizdo klipą: kino žvaigždėms teko išpirkti nuodėmes

Aktoriumi čia tapo ir Kęstutis Jakštas suvaidinęs nešvariai uždirbtais pinigais aptekusį korumpuotą verslininką. „Vaidinau blogą žmogų. Buvau toks bosas blogąja šio žodžio prasme: neaišku, kuo užsiimantis, bet turtingas. Dirbau savo juodus darbelius, kol galiausiai buvau nubaustas Dievo rykšte“, – Žmonės.lt apie savo vaidmenį prasitarė K.Jakštas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas

Ne viename filme ir seriale suvaidinęs aktorius vaidmenį vaizdo klipe vadina smagia ir įdomia patirtimi – juk ne tiek daug tų vaizdo klipų ir tėra, kuriuose įsiamžina profesionalūs aktoriai. „Sulaukęs pasiūlymo filmuotis per daug nesvarsčiau. Man patiko profesionaliai parašytas scenarijus, iškart pagalvojau – kodėl ne? Malonu dirbti su jaunais, žingeidžiais ir aukštus tikslus sau keliančias vyrais“, – apie kūrybinės komandos profesionalumą kalbėjo K.Jakštas.

Aktorius stebėjosi, kaip režisieriui pavyko į tris minutes muzikos sutalpinti tiek daug veiksmo, emocijų. „Tai yra nedidelis trumpas filmukas, kuriame yra visi dramaturginiai dalykai: mintis, moralė, išvados. Per trumpą laiką turėjau parodyti daug kraštutinumų, emocinė amplitudė buvo plati: nuo beviltiško rėkimo iki verkimo. Buvo labai įdomu vaidinti“, – sakė jis.

Ar blogiuko vaidmuo K.Jakštui artimas? „Jei galėčiau rinktis, ką vaidinti, norėčiau būti karalius Lyras. Deja, niekas nesiūlo“, – juokėsi Williamo Shakespeare‘o kūrinį prisiminę aktorius.

VIDEO: Sinickis - Juokas pro ašaras (teaser)

Pasak jo, Lietuvoje nėra tokios didelės rinkos, kad aktoriai galėtų laisvai rinktis, ką, kada ir kur vaidinti – gavęs vaidmenį arba susigyveni su juo, arba nevaidini. „Yra tokia auksinė taisyklė, kuri mums buvo įskiepyta dar studijuojant: ir pačiame blogiausiame žmoguje galima rasti gerų savybių, ir atvirkščiai – vadinamieji „geriečiai“ irgi turi blogų. Arba susigyveni ir persilauži, arba neturi vaidmens“, – mintimis dalijosi K.Jakštas.

Vaizdo klipo filmavimo užkulisius galite pamatyti čia:

Daugiau nei prieš mėnesį vykusį filmavimą aktorius šiandien prisimena su šypsena. Ir nors kokių ypatingų kuriozų jis neįvardijo, negalėjo atsistebėti drauge filmavimo aikštelėje laiką leidusiais šunimis. „Operatorius ir techninis darbuotojas atsivedė su savimi du šunis. Kadangi neturėjo kam jų palikti, šunys visą dieną sukiojosi aplink. Man buvo labai keista, kodėl mes jų neišnaudojome, kodėl nenufilmavome, juk jie būtų taip tikę“, – linksmai pasakojo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujame Tomo Sinickio vaizdo klipe nusifilmavęs Mindaugas Papinigis: „Prieš mane žmonės retai klūpi“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kęstutis Jakštas

Kol kas jis pats galutinio vaizdo klipo rezultato dar nespėjo pamatyti, todėl su nekantrumu laukia ketvirtadienį vyksiančios premjeros. „Artistai turi tokią bėdą – kai iš anksto pamato save, ima ieškoti trūkumų, negaili savikritikos. Premjera yra premjera, todėl pasilikau galutinį rezultatą desertui“, – sakė jis.

T.Sinickio dainos „Juokas pro ašaras“ vaizdo klipo premjera – jau ketvirtadienį, liepos 2 dieną.

VIDEO: Sinickis - Juokas pro ašaras (teaser 2)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius