Kęstutis Rimdžius apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2014“ viešnias puoš ištaigingomis suknelėmis

Stilisto Kęstučio Rimdžiaus įvaizdžio namuose „Kukla Beauty Box“ šią savaitę ypač intensyviai vyksta pasiruošimas Lietuvos kino apdovanojimams „Sidabrinė gervė 2014”. Jau septintus metus apdovanojimų žvaigždžių ir svečių įvaizdžiu besirūpinantis K.Rimdžius ragina žmones nesidrovėti ištaigos.
Kęstutis Rimdžius
Kęstutis Rimdžius / TV3 nuotr.

„Reikalai gerėja – žmonės jau iš anksto rūpinasi, kaip atrodys ceremonijos vakarą, – teigia K.Rimdžius. – Štai viena aktorė specialiai „Sidabrinei gervei“ užsisakė puošnią baltą suknelę iki žemės, ją šiuo metu siuvame.“

K.Rimdžiaus komanda, besirūpinanti „Sidabrinės gervės“ statulėlių teikėjų, muzikinės dalies atlikėjų ir kitų žvaigždžių stiliumi, šiais metais atiduos duoklę klasikai. „Bus smokingų, dailių vakarinių suknelių. Tai bus klasikiniai kino apdovanojimai, todėl jiems kuriamas klasikinis įvaizdis“, – pasakoja vienas lyderiaujančių šalies stilistų. 

K.Rimdžius pabrėžia, kad kino apdovanojimai savaime diktuoja aprangos taisykles ir jų reikėtų paisyti. „Dalyvauti „Sidabrinės gervės“ ceremonijoje yra prestižo reikalas, ir tai reikalauja šiek tiek daugiau prabangos. Žmonės turi ateiti pasipuošę. Todėl aš kaip visada prašau tų, kurie atvyks į iškilmes, kad nebijotų puoštis, juk ši šventė kuriama dėl jų“, – sako K.Rimdžius.

Prestižiniai Lietuvos kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė 2014” įvyks gegužės 2 d., 18.30 val. sostinės sporto, pramogų ir verslo centre „Forum Palace“. Renginį tiesiogiai transliuos LRT televizija. Iškilmes organizuoja Lietuvių kino akademija. Apdovanojimų globėjas – Algirdas Butkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius